30.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Найбільше, чого хотіла би Москва - зірвати процес нашої європейської та євроатлантичної інтеграції. П'ята колона йде на вибори під гаслом відновлення позаблоковості», - наголосив Президент Петро Порошенко під час спілкування з львів'янами.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-najbilshe-chogo-hotila-bi-moskva-zirvati-proc-54390

Президент Петро Порошенко закликає українських громадян до відповідального голосування у день вибору лідера держави на наступні п'ять років. «Українці мають проголосувати так, як Кремлю найменше хотілося б», - заявив Глава держави у Львові.

https://www.president.gov.ua/news/31-bereznya-abo-mi-pidtverdimo-nash-ruh-do-yevropi-abo-ukray-54394

Президент України Петро Порошенко наголосив на загрозах, які існують для української держави та нагадав уроки історії сторічної давнини. Глава держави на зустрічі з львів'янами зазначив, що під час будь-яких голосувань вони завжди безпомилково відчувають, який вибір саме зараз потрібен для України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vtratimo-derzhavu-bida-prijde-u-kozhen-ukrayinskij-54398

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Луганську область із робочою поїздкою. Перша леді ознайомилася з ходом будівельних робіт Кремінської лікарської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №2, яка створюється в рамках реформи сільської медицини, ініційованої Президентом України Петром Порошенком. Ця амбулаторія надасть можливість забезпечити мешканців сільської місцевості Кремінського району доступною, якісною та ефективною медичною допомогою.

https://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-na-luganshini-aktivno-rozvivayetsya-infras-54402

Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю телеканалу ICTV, яке відбулося в Ситуативному центрі Президента України, пояснив журналістам деякими подробиці державного та військового управління, зокрема розповів про драматичні моменти сучасної історії України, коли приймалися доленосні рішення.

https://www.president.gov.ua/news/tut-virishuvalasya-dolya-ukrayini-i-yevropi-glava-derzhavi-p-54406

Президент України Петро Порошенко наголосив на підтримці України як суверенної, незалежної і демократичної країни, яка поступово інтегрується до Європейського Союзу. Про це Глава держави сказав в інтерв'ю телеканалу ICTV.

https://www.president.gov.ua/news/svit-pidtrimuye-ukrayinu-yiyi-kurs-do-yes-ta-nato-prezident-54410

«Соціальна спрямованість - зараз це буде наш перший пріоритет», - відповів Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Україна» на запитання щодо продовження підвищення пенсій та соціальних виплат малозабезпеченим громадянам, а також збільшення розміру допомоги при народженні дитини у багатодітних сім'ях. 

https://www.president.gov.ua/news/mi-budemo-pidvishuvati-riven-zhittya-i-dobrobut-gromadyan-pr-54422

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко зазначає, що не йдеться про загострення ситуації на фронті в останній тиждень, бо ситуація напружена від самого початку збройної агресії Росії проти України. Він наголосив, що українська армія готова і здатна зупинити ворога, але підкреслив, що його пріоритетом є завершення війни з залученням миротворчої місії ООН на Донбасі.

https://www.president.gov.ua/news/nichogo-vazhlivishogo-za-mir-dlya-nas-nemaye-prezident-inici-54426

«Запишіть і запам'ятайте - війна буде закінчена в той самий день, коли буде звільнений останній клаптик української землі, в той самий день, коли буде звільнений останній військовополонений», - відповів Президент України Петро Порошенко на запитання, коли закінчиться війна на Донбасі в ефірі телеканалу «Україна».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vijna-zakinchitsya-v-toj-den-koli-bude-zvilnenij-o-54430

Президент Петро Порошенко переконаний, що ті процеси, які було започатковано в Україні за останні п'ять років обов'язково будуть продовжені. «Твердження всіх наших міжнародних партнерів, що Україна зробила за п'ять років більше реформ, ніж за попередні 23», - констатував Глава держави під час прямого ефіру на телеканалі «Україна».

https://www.president.gov.ua/news/v-nastupni-pyat-rokiv-temp-reform-bude-priskoreno-glava-derz-54434

Президент Петро Порошенко наголошує, що питання миру в Україні буде найголовнішим після завершення виборів на найвищу посаду в державі. Під час прямого ефіру на телеканалі «Україна»  Глава держави заявив, що врегулювання ситуації в країні буде найпершим кроком після президентських виборів. «Найголовніше – це є встановлення миру», - сказав Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/mi-zmozhemo-zabezpechiti-vikonannya-minskih-domovlenostej-vk-54438

Президент України Петро Порошенко окреслив послідовність дій української влади в міжнародних судах щодо притягнення Росії до відповідальності за анексію Криму та окупацію частини Донбасу. Під час прямого ефіру на телеканалі «Україна» Президент наголосив: «Крим є український, але окупований».

https://www.president.gov.ua/news/rosiya-zaplatit-za-zhittya-kozhnogo-ukrayincya-i-vidshkoduye-54442

Президент Петро Порошенко під час ефіру на телеканалі «Україна» наголосив, що за два-три роки Україна може стати енергетично незалежною державою. Він наголосив на подальшому посиленні економічної незалежності від РФ.

https://www.president.gov.ua/news/za-dva-tri-roki-ukrayina-mozhe-stati-energetichno-nezalezhno-54446

«Країни – найбільші військові машини світу об'єдналися. Скоро НАТО виповниться 70 років. За ці 70 років ми не бачили жодного випадку, щоб комусь з членів Альянсу хтось загрожував. А коли РФ зруйнувала післявоєнну систему безпеки, окупувала Крим і Донбас, Україна не має альтернативи вступу в НАТО», - наголосив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/alternativi-nato-ta-yes-dlya-ukrayini-nemaye-prezident-54450

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.