20.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості вступу України до Північноатлантичного альянсу, що дозволить вивільнити значну частину коштів з сектору безпеки і оборони для місцевих бюджетів розвитку.

https://www.president.gov.ua/news/chlenstvo-v-nato-dozvolit-nam-zbilshiti-miscevi-byudzheti-ro-54014

Президент Петро Порошенко взяв участь у презентації проекту будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» до житлового масиву Виноградар у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/spilnimi-zusillyami-mi-realizovuyemo-ambitni-proekti-prezide-54018

«Наголошую, лише необхідність витрат на оборону зараз, під час агресії не дає мені далі просувати співвідношення на користь місцевих бюджетів. Але я точно захисник децентралізації… І чи є вже зміни у децентралізації незворотними? Точно ні. Я людина, яка розбирається і в бюджеті: змінити два закони – закон про бюджет і Бюджетний кодекс. І до побачення – всі гроші знову на Київ і всі з торбами на печерські пагорби. Тому нам треба зараз об'єднатися і не допустити повернення», - наголосив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/proces-decentralizaciyi-ne-ye-nezvorotnim-tozh-mayemo-ne-dop-54022

Петро Порошенко підкреслив, що у час агресії проти України, коли гроші «відірвали від армії і передали на децентралізацію та дорожнє будівництво» корупція та мільйонні відкати є неприпустимими.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nagoloshuye-na-vazhlivosti-provedennya-auditu-yako-54026

Президент Петро Порошенко наголосив на історичній важливості цьогорічних виборів Президента та Верховної Ради України. Про це Глава держави  сказав під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку Прикарпаття, що відбулася в Коломиї. 

https://www.president.gov.ua/news/prezident-stavka-na-cogorichnih-viborah-chi-zmozhe-ukrayina-54030

Президент Петро Порошенко під час Ради регіонального розвитку Прикарпаття наголосив на важливості підтримки української армії.

https://www.president.gov.ua/news/shob-vizhiti-mayuchi-susidom-rosiyu-ukrayina-povinna-mati-si-54034

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Херсонську область із робочою поїздкою. Перша леді ознайомилася з результатами впровадження інклюзивної реформи в регіоні. Херсонщина долучилася до національного проекту Фонду Порошенка по розвитку інклюзивної освіти в Україні в листопаді 2017 року.

https://www.president.gov.ua/news/reforma-osviti-ta-inklyuzivna-osvita-zaporuka-rozvitku-ukray-54038

Відео

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.