19.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час наради з питань розвитку атомної енергетики та підвищення рівня ядерної безпеки на Хмельницькій АЕС в ході робочої поїздки до Хмельницької області акцентував на важливості реалізації проектів Енергетичного мосту  «Україна – ЄС» та добудови 3 і 4 енергоблоків Хмельницької АЕС.

https://www.president.gov.ua/news/energetichnij-mist-ukrayina-yes-ye-geopolitichnoyu-protivago-53962

Президент Петро Порошенко відзначає внесок українських енергетиків-атомщиків у процес укріплення української держави та забезпечення енергетичної незалежності України.

https://www.president.gov.ua/news/nam-vdalosya-podolati-monopolnu-zalezhnist-ukrayinskoyi-atom-53966

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості забезпечення українських атомних електростанцій паливом власного виробництва.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinski-aes-mayut-buti-zabezpecheni-palivom-vitchiznyanog-53970

«Радий, що маю однодумців серед українських атомщиків. Вами проголошена амбітна ціль – увійти до пулу країн, що займаються виробництвом ядерних реакторів. П'ятнадцять років тому про це мріяти не могли. А в України все для цього є», - сказав Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-hmelnickij-aes-ukrayina-mozhe-uvijti-do-pulu-kr-53974

«В Рівненській області частка ЄС в експорті вже складає 78%. Це є результат нашої роботи, це є результат відкриття ринків. Лише за минулий рік експорт туди зріс на 15,6%», - зауважив Президент під час засідання Ради регіонального розвитку Рівненщини.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-efektivnist-spivpraci-z-yevrosoyuzom-na-region-53978

Під час Ради регіонального розвитку Рівненщини Президент Петро Порошенко наголосив на тому, що завдяки децентралізації суттєво збільшилися бюджети місцевих громад у співвідношенні до державного бюджету, а також зросли бюджети розвитку громад.

https://www.president.gov.ua/news/z-2013-do-2019-roku-byudzheti-rozvitku-miscevih-gromad-zrosl-53982

Президент Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку Рівненської області наголосив, що децентралізація дає можливість реалізуватись молодим лідерами громад, а для кожного члена громади – можливість самому планувати зміни у своєму житті. «Ми повертаємо поняттю самоврядування його справжній зміст», - сказав він.

https://www.president.gov.ua/news/decentralizaciya-povernula-samovryaduvannyu-spravzhnij-zmist-53986

Президент Петро Порошенко наголошує, що Росія продовжує платити високу ціну за незаконну анексію Криму і першим пріоритетом української влади залишається звільнення півострова

https://www.president.gov.ua/news/zvilnennya-krimu-maye-buti-pershim-prioritetom-ukrayinskoyi-53990

«Не потрібно, щоб складалось враження, що санкції автоматично продовжуються самі собою. Санкції продовжуються, оскільки Україна здатна займати позицію консолідації суспільства і вимоги до Російської Федерації щодо відновлення нашого суверенітету», - сказав Президент Петро Порошенко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

https://www.president.gov.ua/news/sankciyi-proti-rosiyi-prodovzhuyutsya-ne-sami-soboyu-prezide-53994

Президент Петро Порошенко під час участі в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV наголосив, що після президентських виборів в Україні президент Росії буде вимушений відновити переговори по реалізації Мінських домовленостей і робота щодо запровадження місії миротворців ООН на Донбасі буде активізована.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pislya-prezidentskih-viboriv-prodovzhitsya-ro-53998

Під час участі в програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV Президент Петро Порошенко підкреслив, що Верховна Рада України має розглянути законодавчі зміни щодо реформування «Укроборонопрому» як невідкладні. Відповідний законопроект вже готується новопризначеним заступником Секретаря РНБОУ полковником Сергієм Кривоносом і буде внесений до Парламенту Президентом України як невідкладний.

https://www.president.gov.ua/news/zakonodavchi-zmini-shodo-reformuvannya-ukroboronpromu-mayut-54002

Президент Петро Порошенко під час участі в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV наголосив, що в Україні будуть спроби зірвати вибори Президента, однак українські правоохоронні органи здатні забезпечити порядок і захистити волевиявлення громадян.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ukrayina-zdatna-zabezpechiti-poryadok-i-zahis-54006

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.