29.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про одноразову грошову винагороду особам, яким присвоєно звання Герой України за здійснення визначного геройського вчинку». Документом вносяться зміни до Статуту звання Герой України, затвердженого Указом Президента України від 2 грудня 2002 року №1114 «Про звання Герой України».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-pro-odnorazovu-groshovu-vinagorodu-g-54358

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області відвідав міське відділення «Укрпошти», ознайомився з його роботою та перевірив стан виконання свого доручення щодо забезпечення діяльності мережі відділень поштового зв'язку у сільській місцевості.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-u-drogobichi-pereviriv-vikonannya-doruchennya-54362

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області відвідав завод ТОВ «Діскавері – бурове обладнання (Україна)» та оглянув нову повнокомплектну бурову установку і обладнання для буріння і обслуговування нафтогазових свердловин.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-virobnictvi-burovogo-obladnannya-taki-kompaniyi-54366

«Ми є одна команда. Ми рішуче будемо продовжувати медичну реформу», - сказав Президент України Петро Порошенко під час виступу на Медичному форумі Львівщини.

https://www.president.gov.ua/news/mi-ye-odna-komanda-i-mi-budemo-prodovzhuvati-medichnu-reform-54370

Президент Петро Порошенко під час прямого ефіру на телеканалі «Інтер» наголосив, що законопроект Державної Думи РФ про невизнання виборів Президента України підтверджує справжню позицію Росії і демонструє для чого вона намагалася відправити своїх спостерігачів на вибори в нашу країну.

https://www.president.gov.ua/news/ce-diagnoz-bo-voni-dosi-dumayut-sho-mi-odin-narod-prezident-54374

Україна здатна захистити і захистить волевиявлення своїх громадян, наголосив Президент Петро Порошенко під час прямого ефіру зі Львова на телеканалі «Інтер».

https://www.president.gov.ua/news/revanshu-ne-bude-ukrayina-zahistit-vibori-glava-derzhavi-54378

Президент сказав: «Для цього ми і будували ці п`ять років армію. Для цього ми створили добре озброєну, добре навчену, добре вмотивовану, добре одягнуту, добре нагодовану, але в першу чергу - одну з найбільш ефективних армій на континенті».

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinske-vijsko-zmusit-agresora-zaplatiti-visoku-cinu-u-ra-54382

«Мої опоненти протягом останніх тижнів ллють на мене ріки безсоромної брехні. Головним інструментом поширення брехні останні місяці, як це не прикро, є канал «1+1». Цей телеканал перетворився на покірного виконавця політичних замовлень свого власника. Той, хоч і втік за кордон, але на передвиборчій політичній шахівниці ходить одразу кількома фігурами. Фігури називаються Зе1 та Ю2», - сказав Президент України Петро Порошенко. «І мотив його – це помста державі», - підкреслив він. 

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-poshirennya-brehni-proti-nogo-na-11-golovnij-m-54386

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.