26.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Вибір особистої дороги до успіху для кожного з вас нерозривно пов'язаний з вибором і фантастичним майбутнім усієї України, тим вибором, який нам належить зробити через декілька днів. Цей вибір надзвичайно відповідальний. Він відповідальний, хоча б тому, що його могло і не бути», - наголосив Президент Петро Порошенко на зустрічі зі студентами та професорсько-викладацьким складом Національного університету біоресурсів і природокористування України.

https://www.president.gov.ua/news/vpershe-zyavivsya-shans-velikogo-majbutnogo-dlya-ukrayini-al-54222

Президент Петро Порошенко під час зустрічі зі студентами та викладачами Національного університету біоресурсів і природокористування України наголосив, що єдність українців у ці п'ять років дала нам шанс на європейське майбутнє. Водночас  він зауважив, що й раніше, 100 років тому, такі шанси були, але їх  було втрачено.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-ne-povtoryuvati-pomilok-minulogo-koli-vtr-54226

Президент зауважив, що на зустрічі сьогодні зібралися ті, хто буде втілювати майбутнє українського агросектору. «Це царина, яка входить до п'ятірки моїх пріоритетів економічного розвитку», - сказав Петро Порошенко. Він наголосив, серед них ще ІТ-індустрія, високотехнологічне машинобудування, інфраструктура та логістика, туризм.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ukrayina-maye-stati-odnim-zi-svitovih-lideriv-54230

«У нас має бути один критерій – податок на виведений капітал. Що ти вклав у виробництво, в науку, в технології, в інвестиції, в зарплату – нуль оподаткування. Що ти вивів: роялті, дивіденди, відсотки – заплати. Бо ти вивів на споживання. І це чесно», - сказав Президент.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nagoloshuye-na-vazhlivosti-zaprovadzhennya-podatku-54234

Президент Петро Порошенко на зустрічі зі студентами і викладачами Національного університету біоресурсів і природокористування України наголосив, що українці зробили свій вибір і визначились у напрямку розвитку держави як повноправного члена Євросоюзу та НАТО. Водночас він підкреслив, що цей вибір потрібно продовжувати захищати, в тому числі і під час виборів.

https://www.president.gov.ua/news/putin-namagayetsya-vzyati-revansh-na-prezidentskih-viborah-p-54238

Президент Петро Порошенко у Тернополі відвідав заключний етап обласного патріотично-мистецького дитячо-юнацького фестивалю "Вставай, Сонце!", де разом із учасниками заходу взяв участь у встановленні музичного рекорду - 1550 дітей одночасно виконали пісню "Вставай, Сонце!" Андрія Підлужного. Рекорд був зафіксований представником книги рекордів України.

https://www.president.gov.ua/news/take-yaskrave-majbutnye-yake-ye-u-vas-tochno-bude-u-nashoyi-54246

Дружина Президента України, голова Фонду Порошенка Марина Порошенко разом із Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич та директором Google Україна Дмитром Шоломко підписали Меморандум про співпрацю в організації навчання осіб з особливими освітніми потребами.

https://www.president.gov.ua/news/fond-poroshenka-pidpisav-z-kompaniyeyu-google-ukrayina-ta-mi-54250

Під час робочої поїздки на Тернопільщину Президент Петро Порошенко взяв участь у молебні за мир в Україні у Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії Української Греко-католицької Церкви у Тернополі. Звертаючись до присутніх на молебні священиків та вірян Петро Порошенко зазначив, що для нього велика честь сьогодні бути тут у цьому храмі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-peredav-u-koristuvannya-ternopilsko-zborivskij-arh-54254

«На сьогоднішній день для нас це не менше важливо, ніж інші завдання, які забезпечують європейський і євроатлантичний вектор руху нашої держави. Я закликаю усіх, щоб ми не велися на провокації, щоб ми захистили свій вибір», - сказав Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Прямий» на питання відносно запевнень керівників силових структур щодо мирного та демократичного характеру виборчого процесу.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-pravoohoronni-organi-zabezpechiti-mirnij-54258

Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Прямий» наголосив, що для України є надзвичайно важливим рух до Європейського Союзу і НАТО. «Можу підтвердити, що нічого важливішого для України, ніж вступ до ЄС і НАТО немає. Нічого важливішого для кожного українця, ніж вступ до НАТО і ЄС немає. Те, чого сьогодні ми всі потребуємо – це єдності і віри в нашу перемогу», - наголосив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/nichogo-vazhlivishogo-dlya-ukrayini-nizh-vstup-do-yes-i-nato-54262

Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Прямий» підкреслив, що Україна має чіткий план щодо звільнення окупованих територій, міжнародну підтримку відновлення нашого суверенітету та територіальної цілісності. Глава держави також наголосив, що намагання домовитись з агресором є марними.

https://www.president.gov.ua/news/mi-mayemo-chitkij-plan-takozh-mizhnarodnu-pidtrimku-preziden-54266

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.