13.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Ми маємо абсолютно чіткі підходи, що в країні має бути нульова толерантність до корупції», - заявив Петро Порошенко під час виступу на Форумі «Від енергоефективності до енергонезалежності». У цьому контексті Глава держави виступив з ініціативою щодо звільнення Голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка та його першого заступника пана Андрія Пісоцького і звернувся до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією надіслати подання на звільнення зазначених осіб.

https://www.president.gov.ua/news/v-krayini-maye-buti-nulova-tolerantnist-do-korupciyi-glava-d-53830

Президент Петро Порошенко під час участі у форумі «Від енергоефективності до енергонезалежності» наголосив, що вагомий внесок у реформування житлово-комунального господарства роблять громади, і це стало можливим завдяки децентралізації.

https://www.president.gov.ua/news/gromadi-stayut-aktivnimi-i-napoleglivimi-drajverami-zmin-u-g-53834

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко підписав Указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України та вручив йому службове посвідчення.

https://www.president.gov.ua/news/golovne-absolyutna-neterpimist-do-korupciyi-prezident-prizna-53838

«Маємо один спільний загальнодержавний інтерес, одне питання національної безпеки, яке не можемо вирішити без змін у житлово-комунальному господарстві. І це має безпосереднє відношення до Президента. Йдеться про енергетичну безпеку, про енергетичну незалежність нашої держави через енергоефективність», - заявив Глава держави під час участі у Форумі «Від енергоефективності до енергонезалежності». Він назвав Форум надзвичайно своєчасним.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-energoefektivnist-ce-dlya-nas-sinonim-nezalezhnost-53842

12 березня дружина Президента України, голова Фонду Порошенка Марина Порошенко відкрила тренінг для працівників Інклюзивно-ресурсних центрів по використанню методик комплексної оцінки розвитку дітей з особливими освітніми потребами.

https://www.president.gov.ua/news/za-iniciativi-marini-poroshenko-rozpochavsya-vseukrayinskij-53846

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.