28.03.19

Україна продовжить шлях реформ та рух до високих європейських стандартів життя - Президент у Вінниці


З Москви нам повідомляють про майбутнє формування коаліції між Бойко, Тимошенко і іншими - Президент про спроби російського втручання у вибори

27 березня 2019 року - 10:49

Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу ICTV наголосив, що Росія не припиняє спроб повернути Україну під свій вплив, намагаючись і під час виборів нав'язувати зручні для неї коаліції між політиками та політичними силами.


Україна продовжить шлях реформ та рух до високих європейських стандартів життя - Президент у Вінниці

27 березня 2019 року - 15:14

«Ми продовжимо цей шлях. Ніхто не дозволить, щоб ми звернули з цього шляху», - сказав Президент Петро Порошенко про продовження руху України до ЄС і НАТО під час зустрічі з колективом заводу з виробництва сонячних панелей KNESS Group в ході робочої поїздки на Вінниччину.


Президент на Вінниччині відвідав підприємство з виробництва сонячних панелей

27 березня 2019 року - 15:00

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Вінницької області відвідав підприємство групи компаній KNESS Group - завод з виробництва сонячних панелей KNESS PV. Президент відзначив якість панелей: «Був приємно вражений, з якою великою гордістю мені працівник показує напис на сонячній панелі – «made in Ukraine», зроблено в Україні. Це є гордість».


Президент відвідав учасників АТО/ООС, які проходять реабілітацію на відомому курорті «Хмільник»

27 березня 2019 року - 16:31

Під час робочої поїздки на Вінничину Президент Петро Порошенко відвідав курорт «Хмільник» та поспілкувався з ветеранами АТО/ООС, які проходять реабілітацію в цьому всесвітньовідомому курорті та ознайомився з умовами їх відновлення та лікування.


Це тактика брехні і дискредитації політичних опонентів, яка нічим не відрізняється від РФ – Президент про причини свого позову до суду на телеканал олігарха-втікача

27 березня 2019 року - 18:01

«Але, коли на сьогоднішній день окремі українські канали почали проводити ту саму лінію брехні, дискредитації, активного втручання у вибори. Слухайте, це вже вовк в овечій шкурі, бо не видно, що то є позиція, яку веде гібридна війна. Логіка і тактика брехні, логіка і тактика дискредитації і політичного знищення опонентів, яка нічим не відрізняється від РФ, привели мене до необхідності подати позов. Позов проти каналу, який належить олігарху-втікачу, який висмоктав з України велику кількість мільярдів грошей українців і зараз цими мільярдами думає, що він з-за кордону буде впливати, керувати Україною. Нічого у вас не вийде. Ви перейшли «червону лінію» і саме це змусило мене подати до суду», - підкреслив Президент.


Успіхи України Путін сприймає як власну поразку і неадекватно реагує – Президент

27 березня 2019 року - 18:09

«В нас, особливо для тих з кандидатів, хто забув або не знає про це, зараз є війна з Росією. І війна не холодна, і конфлікт не заморожений. Майже кожен день ми втрачаємо наших героїв, кожен день є обстріли, поранені. І безумовно, що в цих умовах ми маємо демонструвати відповідальну поведінку. Кожен наш крок в напрямку ЄС – це є поразка Путіна...Так він сприймає кожен успіх України», - відповів Президент Петро Порошенко на запитання щодо загрози повномасштабної війни з боку Росії в інтерв'ю українським телеканалам.


Не може бути Президентом країни в умовах війни людина, яка не вірить в перемогу – Петро Порошенко

27 березня 2019 року - 18:14

«Я прошу одне – ми можемо перемогти. Точно. Навіть відкрию вам таємницю – не може бути Президентом країни в умовах війни людина, яка не вірить в перемогу. Бо якщо немає віри в перемогу, ніяка армія, ніяка мужність країну не врятує», - сказав Петро Порошенко.


Президент за чотири роки витратив на благодійність та підтримку української армії 1,5 млрд гривень

27 березня 2019 року - 18:16

«Я чотири роки не виводив дивіденди. Я чотири роки витрачав гроші лише в напрямку благодійної допомоги. І сьогодні обсяги моєї благодійної допомоги дорівнюють півтора мільярди гривень. Значна частина з них – це підтримка української армії», - повідомив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам.


Глава держави: Залежність кандидатів в Президенти – питання національної безпеки

27 березня 2019 року - 18:18

Президент Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам наголосив, що самостійно фінансує свою передвиборчу кампанію та відзначив важливість проінформувати про це суспільство. «Зараз перед виборами, я вивів дивіденди, заплатив з них податки. Податки склали сотні мільйонів гривень. І на сьогоднішній день все сплачується з виборчого фонду», - зазначив Петро Порошенко.


Ми не збираємось торгувати Кримом – Президент про пріоритет у звільненні півострова

27 березня 2019 року - 18:19

Президент Петро Порошенко підкреслює, що серед головних його пріоритетів залишається звільнення Криму. «Я хочу сказати, що моїм першим пріоритетом, одразу після виборів, буде питання Криму. Я дуже дякую кримчанам. Я дуже дякую Меджлісу кримськотатарського народу, я дуже дякую Мустафі Джемілеву, Ахтему Чийгозу, Рефату Чубарову, які підтримали мене. І для мене це питання є принциповим», - сказав Глава держави в інтерв'ю українським телеканалам.


Глава держави: Той, хто пропонує змінити формат Мінських домовленостей на якийсь інший, робить це лише з однією метою – звільнити Путіна від його зобов'язань

27 березня 2019 року - 18:22

Президент Петро Порошенко підкреслює, що Мінські домовленості передбачають чіткі зобов'язання Росії щодо звільнення захоплених нею українських територій та виведення військ і озброєння. Він наголосив, що зміна формату цих домовленостей матиме наслідком відмову президента Росії їх виконувати.


Перемовини з Росією можуть відбуватись лише за підтримки міжнародної проукраїнської коаліції  – Президент

27 березня 2019 року - 18:25

«Чи можуть бути двосторонні переговори? Ну, звичайно, ми суверенна незалежна держава. Але чи буде позиція України слабшою, якщо ми поїдемо без підтримки наших світових партнерів по проукраїнській коаліції? Очевидно, що слабша», - зазначив Президент. «Саме тому ми йдемо в НАТО, бо НАТО – це не коли кожен за себе. НАТО – коли один за всіх і всі за одного. НАТО – це коли 30 країн-членів забезпечують недоторканність кордонів. І це значно посилить», - сказав Глава держави.


Класична миротворча місія може бути моделлю повернення миру на Донбас та деокупації захоплених територій – Президент

27 березня 2019 року - 18:28

Президент Петро Порошенко наголошує, що запровадження миротворчої місії ООН стане кроком до повернення українського суверенітету та звільнення українських Донбасу та Криму. Глава держави наголосив, що компромісів у питанні повернення Донбасу і Криму бути не може. «Крим є українським. І ніяких компромісів в цьому питанні немає. Донбас є українським. І ніяких компромісів в цьому питанні немає», - заявив Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам.


Президент: Підвищення соціальних стандартів та забезпечення пенсіонерів – це політика боротьби з бідністю

27 березня 2019 року - 18:31

Президент Петро Порошенко наголошує, що монетизація субсидій, індексація пенсій, разова виплата до мінімальної пенсії, допомога багатодітним родинам – це комплекс заходів, які є частиною програми боротьби з бідністю.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.