15.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко зазначає, що саме українські добровольці першими виступили на захист держави на початку російської агресії та стали основою нової української армії. Про це він сказав під час виступу у День українського добровольця у батальйоні оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького Національної гвардії України.

https://www.president.gov.ua/news/dobrovolchij-ruh-stav-osnovoyu-i-rushijnoyu-siloyu-novogo-uk-53870

Ми ніколи не забудемо подвигу добровольців. Бо немає міри глибини нашої вдячності тим, хто одним з перших пішов у бій, і дав всій Україні найцінніше на той момент — час. Перші — завжди найвідважніші. Низький вам уклін!

https://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-z-nagodi-dnya-ukrayinskogo-dobrovolcya-53874

У День українського добровольця Президент Петро Порошенко привітав із п'ятою річницею створення батальйон оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького Національної гвардії України.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-mi-nikoli-ne-zabudemo-podvigu-dobrovolciv-sam-53878

Висловлюю глибокі та щирі співчуття родині, близьким, колегам та друзям у зв'язку з трагічною смертю працівника нашої Адміністрації — Олександра Євгенійовича Бухтатого. Звертаюсь до правоохоронних органів із закликом у максимально короткий строк встановити винних у злочині і покарати їх відповідно до закону.

https://www.president.gov.ua/news/cpivchuttya-prezidenta-ridnim-i-blizkim-oleksandra-buhtatogo-53882

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав передові позиції української армії на Донеччині та зустрівся з військовослужбовцями полку «Азов». Глава держави привітав бійців-добровольців та усіх українців з Днем українського добровольця.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-priyihav-na-front-de-privitav-dobrovolciv-53886

14 березня дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Сумську область. У ході поїздки Перша леді ознайомилася з роботою новоствореного Інклюзивно-ресурсного центру в с. Косівщина, який обслуговує дітей Сумського району та Миропільської ОТГ Краснопільського району.

https://www.president.gov.ua/news/na-sumshini-marina-poroshenko-oznajomilasya-iz-sistemoyu-soc-53890

«Тисячі ваших земляків стали до лав ЗСУ. Ваша область стала надійним тилом для армії, стала центром волонтерського руху. Спасибі вам за все зроблене», - наголосив Глава держави. «Ви знаєте, що я часто буваю на фронті як Верховний Головнокомандувач. Я кожного разу пересвідчуюся у героїзмі наших солдат», - сказав Президент та зауважив, що у Ковель прилетів з Донбаса, де привітав наших добровольців зі святом.

https://www.president.gov.ua/news/volin-stala-nadijnim-tilom-dlya-armiyi-i-centrom-volontersko-53894

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.