27.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди відзначення 5-ї річниці Національної гвардії України зазначив, що незважаючи на її дуже молодий вік, це продовження довгої історії патріотизму, державності надзвичайно важливого військового формування з правоохоронними функціями.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-privitav-nacgvardiyu-iz-5-yu-richniceyu-kozhne-slo-54270

«Мій найперший обов'язок як Президента, Верховного Головнокомандувача і як гаранта конституційних прав і свобод  громадян – захистити волевиявлення українського народу, а ваш обов'язок – військовослужбовців і патріотів – запобігти спробам зірвати вибори. Президента України буде обирати український народ і ми зробимо все, щоб це було прозоро і відповідно до закону, до європейських стандартів», - сказав Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-mij-obovyazok-zahistiti-voleviyavlennya-ukrayinciv-54274

Співрозмовники висловили упевненість у подальшому зміцненні взаємовигідного співробітництва на основі дружби і поваги між обома країнами і народами.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-telefonnu-rozmovu-z-pershim-prezidentom-kaz-54278

Президент України Петро Порошенко провів телефонну бесіду з Прем'єр-міністром Королівства Швеція Стефаном Льовеном. Глава держави високо оцінив незмінну позицію Швеції на підтримку суверенітету та територіальної цілісності України і висловив вдячність за практичну допомогу шведської сторони у подоланні наслідків російської агресії та реалізації політики реформ в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-besidu-z-premyer-ministr-54282

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Рівненську область із робочою поїздкою. Під час поїздки Перша леді ознайомилася з роботою Сарненського інклюзивно-ресурсного центру, який відкрито в рамках всеукраїнського проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», до якого Рівненщина долучилася у листопаді 2017 року.

https://www.president.gov.ua/news/na-rivnenshini-marina-poroshenko-oznajomilasya-z-rezultatami-54286

Президент Петро Порошенко наголошує, що його позов до суду проти одного із українських телеканалів – це інструмент захисту нашої держави від намагань розхитати ситуацію в країні за допомогою засобів масової інформації.

https://www.president.gov.ua/news/ne-kolomojskomu-i-ne-putinu-virishuvati-hto-bude-ukrayinskim-54290

«Наголошую, що точка неповернення не пройдена. Незважаючи на те, що ми заплатили дуже високу ціну за свою енергетичну незалежність, бо енергетична незалежність є складовою нашої державної незалежності і нашого суверенітету», - сказав Президент Петро Порошенко під час програми «Свободи слова» на телеканалі ICTV.

https://www.president.gov.ua/news/tochka-nepovernennya-ne-projdena-prezident-pro-zagrozu-vidno-54294

Президент підкреслив: «Сценарій зриву виборів - це сценарій російський. Українська кров на виборах - це сценарій російський. Чесне волевиявлення громадян і захист волевиявлення - це сценарій український». Глава держави запевнив, що зробить усе залежне від нього, щоб захистити вибір українців.

https://www.president.gov.ua/news/shtuchno-organizuvati-protesti-ni-v-kogo-she-ne-vihodilo-i-n-54298

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.