22.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко під час ефіру на радіо Армія FM наголосив на важливості для себе мати можливість бувати на передовій та спілкуватися безпосередньо з військовими для повного розуміння того, що відбувається і чіткого визначення проблем, з якими стикаються захисники.

https://www.president.gov.ua/news/verhovnij-golovnokomanduvach-ne-mozhe-vikonuvati-svoyi-funkc-54110

«Я був дуже зворушений тим, коли дізнався що Армія FM не блокується за лінією зіткнення. Армію FM слухають і на передку, і на окупованих територіях. Сьогодні є два важливих фактори. Це правдиві новини з вільної України. І друге – достатньо з'їздити в найближче місто на вільній українській землі», - сказав Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/vazhlivo-sho-nashi-vijskovi-ta-ukrayinci-z-okupovanih-terito-54114

Під час спілкування із Президентом Петром Порошенком у прямому ефірі радіо Армія FM один із військовослужбовців, який зателефонував в ефір, звернув увагу Глави держави на злочини чиновників на всіх рівнях, особливо у військовій сфері, яких військовий назвав «внутрішнім ворогом країни».

https://www.president.gov.ua/news/v-spinu-udar-ukrayinskij-armiyi-nanesti-ne-dozvolyu-preziden-54118

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Житомирську область із робочою поїздкою. Перша леді взяла участь у тренінгу «Комплексна оцінка потреб дітей в закладах інституційного догляду та в сім'ї» для спеціалістів галузей освіти, охорони здоров'я та соціальних служб.

https://www.president.gov.ua/news/u-zhitomiri-marina-poroshenko-razom-iz-donkoyu-yevgeniyeyu-v-54122

Президент Петро Порошенко на зустрічі з членами Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій наголосив на важливості продовження стратегії партнерства держави та релігійних організацій та запевнив у дотримані всіх прав і свобод громадян в Україні, в тому числі і релігійної свободи.

https://www.president.gov.ua/news/nasha-yednist-u-riznomanitti-robit-nas-silnishimi-nizh-yedni-54126

«Я був би вам дуже вдячний, якби Всеукраїнська Рада Церков закликала провести вибори без насильства. Провести вибори в мирі і спокої. Ваш заклик до суспільної злагоди обов'язково буде почутий. Цей заклик міг би бути доповненим молитвами за перемогу, мир і єдність в Україні», - звернувся Президент до учасників зустрічі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zvernuvsya-do-vseukrayinskoyi-radi-cerkov-zaklikat-54130

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.