17.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко звільнив Валерія Головка з посади голови Полтавської обласної державної адміністрації. «Сьогодні тут, в Полтаві я хочу оголосити, що я підписав відповідний указ про звільнення пана Головка», -  сказав Глава держави під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку Полтавської області. Президент подякував Уряду і Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману, який відгукнувся на його пропозицію, зробив відповідне подання.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zvilniv-golovu-poltavskoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-a-53926

Президент Петро Порошенко на засіданні Ради регіонального розвитку Полтавської області підкреслив, що українські Збройні Сили кардинально змінилися і отримали нове сучасне оснащення та озброєння завдяки підтримці всього українського народу. Він особливо відзначив, повне переоснащення армії, в тому числі і забезпечення війська новим захищеним зв'язком, що в умовах війни набуває стратегічного значення.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-poltavshini-najgolovnisha-garantiya-sili-ukrayi-53930

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості нових можливостей громад завдяки децентралізації самостійно визначати та будувати перспективні плани з розвитку і втілювати їх у життя. Саме тому важливо зберегти і продовжити цю реформу, підкреслив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pro-rezultati-decentralizaciyi-mi-spirayemosy-53934

Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від б березня 2019 року «Про реформування оборонно-промислового комплексу та підвищення рівня прозорості виконання державного оборонного замовлення».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-uviv-u-diyu-rishennya-rnbo-pro-reformuvannya-oboro-53938

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.