23.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко на Форумі «Допомога поруч!» щодо медичної реформи наголосив на важливості розвитку сільської медицини та підтримки громадами лікарів. Президент підкреслив, що зі свого боку держава створює необхідні умови для ефективної роботи сільського лікаря.

https://www.president.gov.ua/news/sogodni-derzhava-partner-silskogo-likarya-prezident-54134

Президент Петро Порошенко зазначає, що перший етап медичної реформи в країні має результати, завдяки чому пацієнти отримують якісніші послуги, а лікарі – гідну оплату праці.

https://www.president.gov.ua/news/blizko-25-miljoniv-gromadyan-vzhe-obrali-novu-model-spivprac-54138

«Хочу наголосити, що Україна високо цінує відносини стратегічного партнерства зі Сполученими Штатами Америки на засадах чіткої двопартійної підтримки. Наші відносини з Вашингтоном ще ніколи в історії не були настільки ефективними і предметними, як сьогодні», - сказав Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди 27-ї річниці створення СБУ.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-cinuye-vidnosini-strategichnogo-partnerstva-zi-ssha-54142

Президент Петро Порошенко наголосив, що нині перед Україною стоять особливі виклики, пов'язані з фінальною стадією президентської виборчої кампанії.

https://www.president.gov.ua/news/zapobigannya-sprobam-vtruchannya-v-robotu-cvk-ta-provokaciya-54146

«Я щиро дякую Службі безпеки за ці та інші результати, за якими стоїть справді колосальна робота. Як би не намагалися наші вороги оббріхувати Службу, підірвати довіру до Служби – нічого цього не вийде», - наголосив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nagolosiv-na-efektivnosti-roboti-sbu-yak-bi-ne-nam-54150

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко привітав Службу безпеки України з 27-ю річницею з моменту створення.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-v-27-mu-richnicyu-sbu-nagorodiv-vijskovih-ta-podya-54154

«Безумовно, СБУ має продовжити поступ на шляху реформ. Україна потребує потужної, динамічної та гнучкої безпекової служби, яка діє за найвищими стандартами і принципами ЄС і НАТО», - заявив Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди 27-ї річниці створення СБУ.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-potrebuye-potuzhnoyi-ta-dinamichnoyi-bezpekovoyi-sl-54158

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала інклюзивний дошкільний навчальний заклад №795 комбінованого типу Деснянського району міста Києва. Наразі в ньому виховується 260 дітей, із яких 37 осіб мають особливі освітні потреби.

https://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-oznajomilasya-z-rezultatami-vprovadzhennya-54162

Президент Петро Порошенко підкреслив важливість подальшої розбудови української армії та запевнив в готовності нашого війська ефективно протистояти російському агресору. «Бо саме українська армія є гарантом суверенітету, територіальної цілісності та незалежності нашої держави», - наголосив Президент під час ефіру на телеканалі «Україна».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-novu-ukrayinsku-armiyu-yaksho-rosiya-virishit-54166

Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Україна» наголосив на важливості створення нової української ракетної програми. За його словами, в контексті припинення дії міжнародного Договору про ракети малої та середньої дальності, умови якого порушила Росія, «важливо чітко розуміти поточну ситуацію, яка склалася в Україні і в світі».

https://www.president.gov.ua/news/mayemo-skoristatisya-mozhlivostyami-pripinennya-diyi-dogovor-54170

Президент Петро Порошенко переконаний, що одразу після виборів будуть активізовані перемовини для врегулювання ситуації на сході України політико-дипломатичним шляхом.

https://www.president.gov.ua/news/rosiya-vzhe-platit-nadzvichajno-visoku-cinu-za-aneksiyu-krim-54174

Президент Петро Порошенко наголосив на чіткій світовій підтримці України в її боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність. Світова коаліція однозначно визнає  Росію агресором і засуджує її агресивні дії, підкреслив Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Україна».

https://www.president.gov.ua/news/svit-viznav-rosiyu-agresorom-petro-poroshenko-pro-chitku-poz-54178

Президент Петро Порошенко висловив впевненість в майбутньому членстві України в Північноатлантичному альянсі та наголосив, що все залежить від українців. Про це Глава держави заявив в ефірі телеканалу «Україна».

https://www.president.gov.ua/news/vse-zalezhit-vid-nas-prezident-vpevnenij-v-majbutnomu-chlens-54182

Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Україна» наголосив, що зробить все можливе, щоб захистити вибір українців і вільне, чесне і прозоре проведення президентських виборів.

https://www.president.gov.ua/news/zroblyu-vse-mozhlive-shob-vibir-ukrayinciv-buv-zahishenij-pr-54186

«Зростання економіки буде відображатись не просто в цифрах, індексах, рейтингах, а точно має відображатись на кишені українців», - підкреслив Президент.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-borotba-z-bidnistyu-staye-pitannyam-nacionalnoyi-b-54190

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.