12.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Вперше в історії ми маємо не паперові, а реальні гарантії нашої української незалежності. І ці гарантії в руках наших українських воїнів. Навчених, добре озброєних, вихованих на традиціях визвольної боротьби українців», - підкреслив Петро Порошенко на Житомирщині.

https://www.president.gov.ua/news/vpershe-v-istoriyi-mi-mayemo-ne-paperovi-realni-garantiyi-na-53802

Президент Петро Порошенко наголосив на небезпеці спроб вдарити по українській армії з тилу. «Жоден причетний до розкрадання армії не буде мати індульгенції, не сховається за строком давності, бо зараз кров'ю заплатили українські воїни за це злочинне розкрадання», - заявив Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку Житомирщини.

https://www.president.gov.ua/news/vazhlivo-zahistiti-armiyu-vid-politikaniv-yaki-paplyuzhat-re-53806

Президент Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку Житомирщини наголосив на важливості розвитку української ракетної галузі особливо в умовах нових загроз з боку країни-агресора.

https://www.president.gov.ua/news/stvorennya-visokotochnoyi-raketnoyi-zbroyi-pidvishenogo-radi-53810

Президент Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку Житомирщини запевнив, що продовжить програму децентралізації, яку ініціював у 2014 році.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-zhitomirshini-konkretni-rezultati-decentralizac-53814

Під робочої поїздки на Житомирщину  Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав 95 окрему десантно-штурмову бригаду. Глава держави вручив державні нагороди військовослужбовцям за особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддані дії та зразкове виконання військового обов'язку.

https://www.president.gov.ua/news/vi-nerushimoyu-stinoyu-stoyite-na-zahisti-nezalezhnosti-nash-53818

«Ставимо завдання зараз конструкторським бюро і оборонній промисловості: нам потрібна високоточна ракетна зброя підвищеного радіусу дії, здатна у відповідь на агресію вражати цілі далеко в тилу ворога», - заявив Глава держави під час відвідування 95 окремої десантно-штурмової бригади на Житомирщині.

https://www.president.gov.ua/news/nam-potribna-visokotochna-raketna-zbroya-zdatna-vrazhati-cil-53822

У рамках робочої поїздки до Житомирської області Президент Петро Порошенко відвідав місце дислокації 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України. У військовому містечку в Житомирі Глава держави ознайомився з виконанням заходів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту військових об'єктів бригади у 2018 році.

https://www.president.gov.ua/news/bazhayu-shob-tut-panuvalo-shastya-i-gordist-za-ukrayinu-prez-53826

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.