21.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко присвоїв звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» старшому сержанту Андрію Конопльову посмертно та підполковнику Івану  Вінніку. Глава держави вручив нагороди під час передачі військової техніки та озброєння Збройним Силам України в ході робочої поїздки до Хмельницької області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroj-ukrayini-starshomu-serzhan-54058

Президент Петро Порошенко у Старокостянтинові на Хмельниччині передав українським військовим понад 420 одиниць озброєння та військової техніки, в тому числі вперше безпілотні комплекси оперативно-тактичного рівня Bayraktar TB2.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-hmelnichchini-peredav-zsu-bezpilotniki-bayrakta-54062

Президент зазначив, що сьогодні випробування БПЛА Bayraktar пройшли успішо. «Доручаю начальнику Генерального штабу, міністру оборони здійснити всі необхідні заходи, прискорити проведення навчання, в тому числі і в Туреччині, українських воїнів. Якнайшвидше завершити весь цикл постановки на озброєння і доповісти мені, коли безпілотні ударні літальні апарати будуть передані в частини безпосередньо на лінію зіткнення», - сказав Президент. «Так само треба буде зробити і щодо протитанкових комплексів «Джевелін». Доручаю, пане міністре, прискорити переговори про нові закупівлі в наших американських партнерів», - додав він.

https://www.president.gov.ua/news/turecki-bojovi-droni-amerikanski-dzhavelini-i-inshe-ozbroyen-54066

«Останнім часом оборонно-промисловий комплекс України зазнав шаленого інформаційного тиску. Суспільству нав'язують думку про суцільну корупцію і занепад нашої «оборонки». Тиражують паніку і депресію. Але саме життя спростовує ці уявлення. Тут, на полігоні у Старокостянтинові, представники десятків підприємств ОПК з усієї України», - сказав Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Хмельниччину.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-nikomu-ne-damo-dezorganizuvati-ta-zrujnuvati-54070

Президент Петро Порошенко під час Ради регіонального розвитку на Хмельниччині вкотре наголосив, що бідність є ворогом і перешкодою у побудові успішної і заможної України.

https://www.president.gov.ua/news/radist-batkivstva-u-bagatoditnih-rodinah-ne-povinna-stavati-54074

«Децентралізації прокладає собі шлях. Про це свідчать і перші результати, і готовність присутніх тут людей працювати заради змін у житті громад і всієї України», - сказав Президент Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку Хмельницької області.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-decentralizaciya-ce-ne-kozhen-sam-za-sebe-oby-54078

Під час участі в Раді регіонального розвитку Хмельниччини Президент Петро Порошенко відзначив досягнення України на шляху своєї енергетичної незалежності.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-staye-vse-micnishoyu-v-svoyij-energetichnij-nezalez-54082

Президент Петро Порошенко подякував хмельничанам за підтримку української армії, яка на його тверде переконання є гарантом суверенітету і незалежності нашої держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vidznachiv-geroyizm-bojovih-pidrozdiliv-hmelnichch-54086

Президент Петро Порошенко під час спілкування з хмельничанами наголосив на важливості зберегти єдність напередодні виборів і пам'ятати, що Кремль ніколи не змириться з обраним Україною шляхом до членства в Євросоюзі і НАТО. «Зараз щодня на сході відбуваються обстріли і провокації. І майже щодня Україна ховає своїх героїв… Кремль відмовляється виконувати свої міжнародні зобов'язання… Путін продовжує гібридну війну проти України», - сказав Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikaye-ukrayinciv-ne-piddavatisya-na-provokaciy-54090

Документом від 28 лютого цього року № 2696-VIII уточнюються обсяги міжбюджетних трансфертів у розрізі місцевих бюджетів, у зв'язку зі скасуванням виборів в територіальних громадах і додаткових виборів місцевих депутатів через введення воєнного стану у низці областей.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zmini-do-derzhavnogo-byudzhetu-na-2019-ri-54094

Президент Петро Порошенко наголошує, що сьогоднішній Саміт Україна – Європейський Союз є надзвичайно важливим та унікальним. Україну та її євроінтеграційні прагнення підтримують в ЄС, підкреслив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/sogodnishnij-samit-ukrayina-yes-ye-unikalnim-formatom-pidtri-54098

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна розширила санкції проти країни-агресора Росії щодо осіб причетних до акту агресії проти українських військових у Керченській протоці.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ukrayina-rozshirila-sankciyi-proti-rosiyi-54102

20 березня у Брюсселі відбувся неформальний міні-саміт Україна – Європейський Союз за участю Президента України Петра Порошенка, Президента Європейської Ради Дональда Туска, Президента Європейської Комісії Жан-Клода Юнкера та Президента Європейського Парламенту Антоніо Таяні, а також ключових профільних членів Європейської Комісії. Головною метою заходу стало узгодження підходів до розвитку відносин між Україною та ЄС на найближчу перспективу та координація спільної протидії існуючим викликам.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vzyav-uchast-u-mini-samiti-ukrayina-yes-54106

Відео

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.