18.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Лише два тижні відділяють нас від голосування 31 березня. Але помиляється той, хто вважає, що це лише день виборів українського Президента. Якби так було просто, хіба б вирували такі пристрасті? Хіба б лилося стільки бруду? Хіба б чинилися спроби розкачати вулицю та спровокувати кровопролиття?», - сказав Президент Петро Порошенко під час спілкування з киянами.

https://www.president.gov.ua/news/obovyazok-ukrayinskoyi-vladi-ne-dopustiti-scenariyu-zrivu-vi-53946

«В 2023 році цілком реалістично розпочати переговори про вступ до ЄС і зробити так, щоб Україна отримала План дій щодо членства в НАТО», - заявив Глава держави під час спілкування з киянами. Він також зазначив, що питання про ПДЧ можливо порушити вже у грудні цього року на Лондонському саміті НАТО. Петро Порошенко також зауважив, що написав про це днями у листі до Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

https://www.president.gov.ua/news/do-2023-roku-ukrayina-gotova-bude-podati-zayavku-na-vstup-u-53950

Президент Петро Порошенко в інтерв'ю телеканалу «Україна» наголосив, що не існує більш важливого завдання для України, української влади і Президента, ніж забезпечити відновлення територіальної цілісності, суверенітету і незалежності держави. 

https://www.president.gov.ua/news/krim-bude-povernuto-ukrayini-na-zhodni-torgi-i-pidkilimni-do-53954

Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Україна» назвав успішні кроки у реалізації реформ та відродженні економіки країни. Петро Порошенко наголосив, що економічне зростання має обов'язково бути відчутним для кожного українця. 

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zrostannya-ekonomiki-maye-buti-vidchutnim-dly-53958

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.