16.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент під час робочої поїздки до Закарпатської області взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 80-ї річниці проголошення Карпатської України та бою на Красному Полі.

https://www.president.gov.ua/news/v-chas-koli-yevropejski-politiki-spodivalisya-umirotvoriti-a-53898

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко доручив Міністру оборони вирішити питання щодо підвищення розмірів грошового забезпечення військовослужбовців гірсько-штурмових підрозділів Збройних Сил України. Про це він сказав під час робочої поїздки до Закарпатської області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-ministru-oboroni-pidvishiti-rozmiri-grosh-53902

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Закарпатської області поспілкувався з колективом аеропорту міста Ужгород, який сьогодні прийняв перший рейсовий літак. «Сьогодні вперше за декілька років прибув регулярний авіаційний рейс. Прибули перші пасажири. Я думаю, що цей день має стати знаковим для Закарпаття, для Ужгорода і для всієї України», - сказав Президент.

https://www.president.gov.ua/news/vidnovlennya-aviarejsiv-do-uzhgoroda-ye-znakovim-dlya-rozvit-53906

Президент Петро Порошенко під час участі у Раді регіонального розвитку на Закарпатті доручив підготувати спеціальну програму щодо сміттєпереробних підприємств та "зеленої енергетики" для області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-pidgotuvati-programu-shodo-smittyepererob-53910

Президент Петро Порошенко під час участі в засіданні Ради регіонального розвитку Закарпаття наголосив, що «надзвичайно важливим, головним проектом в галузі інфраструктури регіону є дороги».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-v-uzhgorodi-na-dorogi-zakarpattya-v-comu-roci-pere-53914

Глава держави під час виступу на Раді регіонального розвитку Закарпаття наголосив на важливості розвитку туристичної галузі регіону.

https://www.president.gov.ua/news/zakarpattya-maye-stati-turistichnoyu-mekkoyu-dlya-vsiyeyi-ye-53918

Дружина Президента України Марина Порошенко здійснила робочу поїздку в Закарпатську область. У Мукачево Перша леді відвідала інклюзивну загальноосвітню школу № 13, в якій у 2018 році за ініціативою Фонду Порошенка було створено ресурсну кімнату для учнів з особливими освітніми потребами.

https://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-na-zakarpatti-v-rezultati-reformi-inklyuzi-53922

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.