14.03.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку Чернігівської області наголосив, що одним із пріоритетів розвитку держави має бути подолання бідності. «Ми не повинні забувати, що не лише Путін створює перешкоди на нашому шляху до успішної, заможної, європейської України. У нас є ще один ворог, не менш небезпечний ніж Путін. Ім'я цього ворога  – це бідність. Ми дуже добре знаємо, що багато людей у нас живуть дуже бідно», - зазначив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinciv-maye-stavati-bilshe-prezident-pro-dopomogu-bagato-53850

«Моє завдання як Верховного Головнокомандувача –  поки армія тримає фронт, захистити її в тилу. Прикрити від політиканів, які паплюжать результати роботи усього оборонно-промислового комплексу. А ще важливо огородити армію і оборонний комплекс від спроб різних ділків та їхніх партнерів на державних посадах розкрадати кошти військового бюджету», - сказав Петро Порошенко. Він підкреслив, що для цього «особливо потрібна нульова толерантність до корупції».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-moye-zavdannya-yak-verhovnogo-golovnokomanduvacha-53854

«І давня, і нова історія вчать нас – щоб вижити Україна повинна мати сильне військо. Армія є не атрибутом, а гарантією державності. Армія є гарантом нашої незалежності, а не папірці меморандумів. Сьогодні ми це чітко знаємо і спираємось на одну з найпотужніших армій Європи», - сказав Президент.

https://www.president.gov.ua/news/istoriya-vchit-nas-shob-vizhiti-ukrayina-povinna-mati-silne-53858

Президент Петро Порошенко відзначає, що за останні майже п'ять років Україна змінилася та стала на шлях розвитку і наголошує на важливості збереження напрацювань у реформуванні країни та їх продовженні.

https://www.president.gov.ua/news/nikomu-ne-damo-zrujnuvati-vse-zroblene-ta-ne-dopustimo-igor-53862

«Не забуваймо: ще коли Петро І лише рубав вікно до Європи, Україна часів Мазепи ходила туди через двері», - сказав Петро Порошенко під час заходів, присвячених 350-річчю з дня започаткування гетьманської резиденції у місті Батурин.

https://www.president.gov.ua/news/ivan-mazepa-stav-spravzhnim-simvolom-ukrayinskogo-sprotivu-r-53866

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.