18.02.16

Новини інтернет-представництва Президента України




Президент України Петро Порошенко

Новини

Нагороджено 200 осіб, в тому числі 195 військовослужбовців Збройних Сил України та 5 співробітників Національної поліції України. Серед них – військовослужбовці, які виявили мужність і незламність духу в боях на Дебальцевському плацдармі та під час оборони Донецького аеропорту в січні-лютому 2015 року.
Законом передбачається запровадження електронної системи закупівель для всіх державних закупівель товарів та послуг, вартість яких дорівнює або перевищує 200 тис. гривень, і для робіт – дорівнює або перевищує 1,5 млн грн
Медаль призначається для відзначення громадян за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу.
Відповідно до указів, відзнаки встановлюються з метою гідного відзначення осіб – захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях та відзначення осіб, підприємств, установ та організацій, які залучалися або добровільно забезпечували проведення антитерористичної операції, здійснювали волонтерську діяльність, перебуваючи безпосередньо в районі проведення АТО.
Президент Петро Порошенко відвідав прем'єру документального фільму «Дебальцеве», присвяченого трагічним подіям річної давнини, та поспілкувався із глядачами та авторами стрічки. Глава держави наголосив на тому, що Дебальцевська операція увійде в історію України та підручники військового мистецтва.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.