27.02.16

Президент підписав Закон про ратифікацію Угоди з НАТО про статус Представництва Альянсу в Україні

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Документ був підписаний 22 вересня 2015 року під час візиту в Україну Генерального секретаря Північноатлантичного Альянсу Єнса Столтенберга.
Ця війна для Україні буде завершена тільки тоді, коли нога останнього окупанта покине священну українську землю на Донбасі та в Криму. Але для цього ми маємо бути сильними й непохитними в своїй вірі.
Президент Петро Порошенко виступив із зверненням щодо другої річниці початку спротиву російській окупації Криму. Глава держави повідомив, що для уточнення стратегії реінтеграції Криму в Україну доручив підготувати спеціальне засідання Ради національної безпеки та оборони.
«Вкрай важлива, а можливо найбільш важлива після національної безпеки та оборони сфера реформ – це антикорупційне законодавство. Подобається комусь з влади чи не подобається як вони (представники громадськості) їх критикують, але ми маємо в умовах демократії навчитися взаємодіяти, щоб завоювати довіру як всередині країни, так і продемонструвати на ззовні, що ми працюємо єдиною командою», - зазначив Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.