25.02.16

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Особисто для мене як для українського Президента Збройні Сили України були, є й будуть першим і головним пріоритетом в розбудові сильної держави.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-v-nacionalnomu-universiteti-oboroni-ukrayi-36789

«Наше завдання — гарантовано забезпечити мир, суверенітет і незалежність Української держави, адекватно відповідати на всі виклики і загрози. Підкреслюю, особисто для мене, як для українського Президента, Збройні Сили були, є й будуть першим і головним пріоритетом в розбудові сильної держави», — підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-privitav-vipusknikiv-nacionalnogo-universitetu-obo-36790

Президент Петро Порошенко відвідав Героя України, пораненого полковника Ігоря Гордійчука у Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь». Військовий нещодавно був прооперований за участі трьох лікарів, громадян Канади, які надають допомогу пораненим військовослужбовцям-учасникам АТО в рамках спільної Канадсько-Української акції.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidvidav-geroya-ukrayini-igorya-gordijchuka-yakij-36791

Глава держави під час зустрічі з іноземними фахівцями зазначив: «Дуже дякую, що ви не є байдужими. Дуже легко сьогодні залишитися вдома і сказати, що нас це не хвилює. Але ваш приїзд – це символ того, що ми не наодинці проти країни-агресора, що з нами зараз весь світ, і весь світ підтримує Україну у вашому обличчі».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagorodiv-troh-likariv-z-kanadi-za-dopomogu-ukrayi-36792

Президент Петро Порошенко провів нараду з командирами бригад, бойовими офіцерами та за участі Міністра оборони Степана Полторака і начальника генерального штабу Віктора Муженка щодо підвищення ефективності Збройних Сил України. "Зараз змінюємо структуру, всі технології і підходи для забезпечення оборонної безпеки держави і повний перехід української армії на натівські стандарти", - зазначив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/dlya-pidvishennya-efektivnosti-armiyi-vazhlivij-dosvid-bojov-36793

Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким звільнив з посади суддю Голосіївського районного суду міста Києва Ларису Калініченко за порушення присяги.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zvilniv-she-odnu-suddyu-za-nepravomirni-rishennya-36794

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.