20.02.16

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон №936-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми», який був проголосований Верховною Радою 26 січня цього року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-posilennya-socialnogo-zahistu-36760

Закон спрямований на соціальну підтримку членів сімей осіб, які загинули або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час участі в антитерористичної операції, забезпеченні її проведення, в тому числі волонтерів та добровольців, та під час участі у Революції Гідності.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-posilennya-socialnogo-zahistu-36762

Документом передбачено, що «держава гарантує безоплатне забезпечення підручниками, посібниками учнів загальноосвітніх навчальних закладів та педагогічних працівників у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zatverdiv-zakon-shodo-bezoplatnogo-zabezpechennya-36763

Президент України Петро Порошенко проведе зустріч із міністрами закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром та Франції Жаном-Марком Еро, які перебуватимуть в Україні 22–23 лютого зі спільним візитом.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrinetsya-z-ministrami-zakordonnih-spr-36764

Президент Петро Порошенко вніс пропозицію щодо надання згоди Верховної Ради України на звільнення Віктора Шокіна з посади Генерального прокурора України. Як сказано в документі, «відповідно до пункту 25 частини першої статті 85, пункту 11 частини першої статті 106 та частини першої статті 122 Конституції України».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vnis-do-verhovnoyi-radi-podannya-na-zvilnennya-vsh-36766

Віце-Президент Байден вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні, і відзначив надзвичайну роль Революції Гідності в історії незалежної України. Він також привітав прогрес, якого досягла Україна у співпраці з МВФ та ЄС завдяки останнім голосуванням у Верховній Раді.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-vice-prezident-36767

У другу річницю розстрілу активістів Майдану на вулиці Інститутській Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною вшанували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

http://www.president.gov.ua/news/petro-ta-marina-poroshenki-vshanuvali-pamyat-zagiblih-geroyi-36768

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.