21.02.16

Президент присвоїв звання Герой України посмертно майданівцю Віктору Орленку

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Сьогодні хотів би повернути борг ще одному Герою Небесної Сотні Віктору Орленку», — сказав Президент, передаючи державну відзнаку. Високе звання присвоєне Герою за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання засад демократії та прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народу під час Революції Гідності.
Президент Петро Порошенко зустрівся з родинами Героїв Небесної Сотні. «Ми завжди маємо пам'ятати про те, яку ціну було заплачено за те, щоб ми мали можливість будувати нашу державу. І дуже важливо, щоб ці злочини були покарані», — наголосив Глава держави.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з родинами Героїв Небесної Сотні повідомив про дії влади щодо соціального забезпечення та підтримки родичів загиблих активістів Революції Гідності, а також щодо гідного вшанування пам'яті патріотів.
Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною та рідними і близькими Героїв Небесної Сотні взяв участь у панахиді за загиблими активістами. Служба відбулася у Михайлівському Золотоверхому соборі, який під час Революції Гідності був прихистком для багатьох учасників протестів.
Розстріл учасників мирних протестів – це злочин, який не має терміну давності. Розслідування й суди вже йдуть, і винні будуть покарані якщо не сьогодні, то завтра; якщо не завтра, то післязавтра. Долаючи об'єктивні та суб'єктивні труднощі, ламаючи спротив старої системи, країна тим не менш, змінюється і рухається вперед. Висновки робити зарано, але я переконаний, що і влада, і суспільство спрацюють в результаті так, що нам ніколи не буде соромно перед світлою пам'яттю Небесної Cотні.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.