19.02.16

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Вихід із парламентсько-урядової кризи потребує швидких і рішучих дій, але ця криза жодним чином не повинна перешкоджати європейській інтеграції України.  Залишився буквально один-єдиний день, навіть лише вечір, для ухвалення останніх кількох законів, які відчиняють двері громадянам України для безвізових поїздок до країн Євросоюзу.

http://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-do-deputativ-verhovnoyi-radi-ukrayini-36754

«Вихід з парламентсько-урядової кризи потребує швидких і рішучих дій, але ця криза жодним чином не повинна перешкоджати європейській інтеграції України. Залишився буквально один-єдиний день, навіть лише вечір, для ухвалення останніх кількох законів, які відчиняють двері громадянам України для безвізових поїздок до країн Євросоюзу», – відзначив Глава держави у зверненні до Парламенту.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikaye-verhovnu-radu-prijnyati-ostanni-zakonopr-36755

Парламентсько-урядова криза не повинна зашкодити рухові українського народу до Європейського Союзу, заявив Президент Петро Порошенко під час зустрічі з активістами Євромайдану, повідомивши про звернення до Верховної Ради із закликом ухвалити «безвізові закони» у редакції, яка відповідає вимогам ЄС, вже цього вечора.

http://www.president.gov.ua/news/kriza-ne-povinna-zupiniti-yevrointegraciyu-prezident-36756

Президент Петро Порошенко нагородив активістів Євромайдану, які отримали поранення під час Революції Гідності. Високі державні нагороди з рук Глави держави отримали 16 Героїв Майдану. Глава держави подякував кожному з присутніх за патріотизм та мужність у відстоюванні європейського вибору України, задля якого два роки тому мільйони українців вийшли на Майдан на Революцію Гідності.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zaplatila-duzhe-visoku-cinu-za-svij-yevropejskij-vi-36757

Під час зустрічі з пораненими учасниками Революції Гідності Глава держави відзначив важливість прийняття Верховною Радою закону про заочне правосуддя, який дозволить передати до суду розслідувану справу щодо Януковича, та наголосив на неприпустимості зволікання з ухваленням другого закону – щодо спеціального режиму конфіскації майна. «Я дуже сподіваюся, що Парламент всіх нас почує, і саме в цей святий день 18 лютого буде проголосовано цей закон, і диктатори, нарешті, почнуть платити свою справедливу ціну за злочини, які вони скоїли», – заявив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/suspilstvo-chekaye-vid-parlamentu-zakoniv-yaki-zabezpechat-s-36758

Валерій Сушкевич критично оцінив роботу Уряду із забезпечення прав та законних інтересів понад 70 тис. людей з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб і тих осіб, які залишилися на охоплених військовими та окупаційними діями територіях Сходу й Півдня України.

http://www.president.gov.ua/news/derzhava-povinna-zabezpechiti-pereselencyam-z-invalidnistyu-36759

Президент Петро Порошенко підписав Закон №936-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми», який був проголосований Верховною Радою 26 січня цього року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-posilennya-socialnogo-zahistu-36760

Глава держави проінформував про погіршення ситуації на Донбасі, зокрема про збільшення кількості обстрілів і використання ракетних систем залпового вогню з боку контрольованих Росією бойовиків та їхню активізацію в районі Мар'їнки. Віце-президент Байден засудив погіршення безпекової ситуації і запевнив у незмінності позиції Вашингтона щодо підтримки територіальної цілісності України.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-proviv-telefonnu-rozmovu-z-vice-prezidentom-s-36761

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.