08.03.18

Завдяки таким жінкам ми точно отримаємо перемогу над ворогом – Президент подякував жінкам-військовослужбовцям за служіння українському народу

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Дорогі жінки, ви завжди будете залишатися для нас символом любові, символом перемоги, бо кожна з вас, так само, як і всі українці, так само, як і я, вірить, що Україна є непереможною. Ми звільнимо Донбас і Крим, ми захистимо нашу країну і ніхто ніколи більше не наважиться атакувати Україну, бо зараз ми маємо абсолютно інші Збройні Сили, абсолютно іншу армію і абсолютно інший народ, який здатен об'єднатися в одну хвилину», - сказав Глава держави, дякуючи жінкам-військовослужбовцям за їх служіння українському народу.
Президент Петро Порошенко нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня за проявлену мужність, доблесть, героїзм, виявлені під час виконання службового обов'язку старшу медичну сестру  відділення 10 окремої гірсько-штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, сержанта Сабіну Галицьку посмертно. Під час зустрічі з жінками – представницями силових структур, які брали або беруть участь у відсічі агресії на Сході нашої держави, Глава держави вручив державну нагороду батьками Сабіни Галицької.
За зразкове виконання службового обов'язку Президент Петро Порошенко відзначив високими державними нагородами жінок – представниць силових структур, які брали або беруть участь у відсічі російській агресії на Сході нашої держави.
«Газпром», відповідно до рішення Стокгольмського арбітражу має транзитувати газ через Україну. Це не є його благодійність, це не є його жест підтримки України. Це прямі зобов'язання. Зобов'язання та рішення суду треба виконувати. Крапка», - сказав Глава держави в інтерв'ю українським телеканалам.
«Україна є повноцінним членом Енергетичного співтовариства. Ми намагаємось робити все можливе, в тому числі і (брати – ред.) участь в судових процесах, де ми разом з Польщею беремо участь, для демонстрації юридичних аргументів неможливості будівництва «Північного потоку-2», - розповів Президент, відповідаючи на питання щодо будівництва «Північного потоку-2» та позиції ЄС, зокрема Німеччини.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.