25.03.18

СБУ нарешті стала дієвим механізмом для захисту безпеки держави та її громадян – Президент привітав із 26-ю річницею Службу

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Кожен рік із 26-ти, протягом яких працює Служба безпеки України, є по-своєму важливим і по-своєму особливим. Але, нема навіть про що дискутувати, саме останні чотири – найважливіші, найскладніші, переламні. М'язи, які СБУ наростила за ці роки, вселяють страх у ворогів і впевненість в українське суспільство. СБУ нарешті стала дієвим механізмом для захисту безпеки держави та її громадян», - наголосив Президент Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко переконаний, що на сьогоднішній день Служба безпеки України підвищила свою професійність та ефективність і може ділитись унікальним досвідом протидії гібридній загрозі із країнами – партнерами України. Про це Президент сказав на урочистостях з нагоди  26-ї річниці створення Служби безпеки України.
Президент Петро Порошенко заявляє, що членство у Європейському Союзі і Північноатлантичному Альянсі є стратегічною метою України. Глава держави наголосив, що має намір ініціювати внесення змін до Конституції для того, щоб зробити цей процес незворотнім.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.