16.03.18

Президент представив нового Голову Нацбанку Якова Смолія: Перший пріоритет - довіра і незалежність НБУ

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко представив колективу Національного банку України нового очільника головної фінансової установи країни Якова Смолія, який до цього часу виконував обов'язки керівника НБУ. «Незалежність Національного банку для мене залишається абсолютно першим пріоритетом. Довіра і незалежність», - підкреслив Глава держави.
Дружина Президента України Марина Порошенко зустрілася із фіналістами національного конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» та відвідала генеральну репетицію конкурсантів. Перша леді України прийшла підтримати учасників перед фіналом, який відбудеться 16 березня на головній сцені країни у Національному палаці мистецтв «Україна». Діти з усіх регіонів нашої держави будуть змагатися за Гран-прі та право представляти Україну на легендарному вокальному світовому фестивалі «SanremoJunior-2018» в Італії.
«Надзвичайно цікаво почути Ваші враження від України. Це дуже важливо для нас, оскільки це є символом відновлення української кіноіндустрії. Всі повинні знати, що саме в Україні сьогодні варто знімати кіно», - звернувся Глава держави до актора.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.