24.03.18

Авіаквитки мають бути доступними для більшості українців – Президент під час підписання контрактів з авіакомпанією Ryanair

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко взяв участь у церемонії підписання контрактів між ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», ДП «Міжнародний аеропорт «Львів імені Данила Галицького» та авіакомпанією Ryanair.
Президент Петро Порошенко повідомив про переговори та досягнуті домовленості з французькою стороною щодо передачі рятувальних гелікоптерів для потреб українських рятувальників. Про це він сказав під час робочої поїздки до Рівненської області, де передав нову техніку підрозділу ГУ ДСНС.
«ЗІЛи, на яких вже 30 і більше років працюють наші пожежники, безумовно, і морально, і фізично застарілі. Ті машини, які сьогодні ви отримуєте відповідають найвищим вимогам - мають вдвічі більший запас води, унікальну техніку, освітлювальні башти, вогнегасники, з якими до подачі води можна працювати в будинках – значно розширюють ваші можливості по рятуванню життя людей», - переконаний Президент.
Президент Петро Порошенко на Рівненщині відкрив новозбудоване приміщення дошкільного підрозділу Обарівського ліцею.
Російський агресор не змінив планів щодо розколу України і продовжує підтримувати п'яту колону та інших виконавців для досягнення цієї мети. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час представлення нового голови Волинської обласної державної адміністрації.
Президент Петро Порошенко підписав Указ про призначення на посаду Голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка. Глава держави також звільнив з цієї посади Володимира Гунчика.
«Ключове завдання, яке стоїть сьогодні перед Україною – вийти на темпи зростання 5-6% ВВП за рік, і стверджую, що це є абсолютно реально», - підкреслив Президент Петро Порошенко під час представлення нового Голови Волинської обласної державної адміністрації.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.