14.03.18

Марина Порошенко із дітьми-сиротами, вихованцями дитячих будинків та дітьми з інвалідністю відвідала благодійний показ анімаційного фільму «Викрадена принцеса»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Дружина Президента України Марина Порошенко та творці анімаційної стрічки запросили 350 дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, а також вихованців дитячих будинків сімейного типу з Києва та області переглянути мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». Благодійний показ анімаційної стрічки відбувся за підтримки кінотеатрів «Сінема-Сіті Київ».
«Я хотів би обговорити російські вибори 18 березня. Це було б критично важливим для нас отримати вашу тверду заяву щодо засудження та невизнання російських виборів в Криму», - заявив Президент України Петро Порошенко під час зустрічі із Послами Великої сімки (G7): США, Японії, Німеччини, Великої Британії, Франції, Італії, Канади.
Співрозмовники запевнили, що санкції проти Росії залишатимуться чинними допоки не відбудеться змін в агресивній політиці Кремля. У контексті президентських виборів в Росії було висловлено рішуче засудження планів проведення відповідного виборчого процесу на території тимчасово окупованого Криму.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.