20.03.18

Глава держави закликав кувейтських інвесторів взяти участь у приватизації в Україні

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Керуючим директором Кувейтської інвестиційної адміністрації Фаруком Алі Бастакі та керівництвом Кувейтського фонду арабського економічного розвитку.
Під час зустрічі було відзначено наявність усіх необхідних передумов для успішної реалізації спільних проектів у сфері військово-технічного співробітництва.
Я вдячний тим кримчанам, які не взяли участь у цьому фарсі, незважаючи на серйозний тиск, який вони зазнавали. Їм погрожували, примушували, зазивали на так звані дільниці подарунками. Але їхній мовчазний протест красномовно засвідчив – Крим – це Україна!!!
«Ані зафіксована «явка», ані  намальований «результат» не відповідають реальній активності мешканців півострова. Оприлюднені офіційні «дані» є ні чим іншим, як фальсифікацією. І говорячи відомим російським фразеологізмом це є «фількіна грамота». Її Кремль тепер і буде використовувати в гібридній інформаційній війні, що він веде не лише проти України, а проти усього світу», - наголосив у заяві Президент у зв'язку із проведенням окупаційною адміністрацією так званих виборів на тимчасово окупованому півострові.
«Ми маємо опрацювати перелік тих осіб, які планували, сприяли, організовували, агітували чи брали участь у зухвалому виборчому процесі в Криму та представити його для зміцнення санкцій проти окупаційної російської влади», - наголосив Глава держави у заяві у зв'язку із проведенням окупаційною адміністрацією так званих виборів в тимчасово окупованому півострові.
Президент України Петро Порошенко прибув з офіційним візитом до Держави Катар. Програмою перебування передбачені переговори Глави Української держави з найвищим політичним керівництвом Катару – Еміром Держави Катар шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані та Прем'єр-міністром, Міністром внутрішніх справ шейхом Абдуллою бін Насером Аль Тані. Також заплановано підписання низки двосторонніх документів.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.