27.03.18

Національна гвардія України крок за кроком наближається до стандартів провідних країн світу – Президент на полігоні НГУ

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Повсякдень виконуючи відповідальні бойові завдання, Національна гвардія України одночасно впроваджує найсучасніші досягнення у сфері оборонного будівництва. Крок за кроком наближається до стандартів провідних країн світу. Стрімкими темпами удосконалюються системи управління та зв'язку, невпинно розвивається логістика, приймаються на озброєння новітні зразки військової техніки», - зазначив Президент під час виступу на урочистому заході з нагоди відзначення 4-ї річниці Національної гвардії України.
Президент наголосив, що в усіх без винятку регіонах країни особовий склад Національної гвардії в межах своєї відповідальності дає відсіч спробам розхитати ситуацію. «Важко навіть порахувати, скільки ж разів мужність, витримка гвардійців, ваша стійкість до провокацій та неухильне дотримання закону і наказу допомагали уникнути кровопролиття під час різноманітних масових акцій, запобігти виходу ситуації з-під контролю. Не давали ворогам та провокаторам отримати те, чого вони прагнули», - підкреслив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко відвідав Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України та привітав особовий склад НГУ з професійним святом.
Президент вручив нацгвардійцям державні нагороди за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку та високий  професіоналізм.
У відповідь на цинічну хімічну атаку в Солсбері (Велика Британія) Україна, у дусі солідарності з нашими британськими партнерами та трансатлантичними союзниками, та в координації з країнами ЄС, ухвалила рішення про видворення з української території 13 російських дипломатів із тих небагатьох, що залишилися. Бо як відомо, наші дипломатичні стосунки з РФ де-факто заморожені.
«Це було перше застосування хімічної зброї на території Європи за останні 70 років. Така варварська поведінка Кремля у поєднанні з продовженням агресії та вбивств українців на Донбасі, окупації та порушенням прав людини в окупованому Криму, отруйною російською пропагандою і втручанням у виборчі процеси інших держав переповнили чашу терпіння усіх. І сьогодні російський агресор отримав потужну солідарну реакцію цивілізованого світу», - підкреслив Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.