07.03.18

Президент в інтерв'ю Financial Times: Моє прохання до Парламенту – якнайшвидше ухваліть Закон про Антикорупційний суд

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко в інтерв'ю британському виданню Financial Times наголосив, що в Україні запроваджено антикорупційну інфраструктуру і завершити її формування має утворення Антикорупційного суду.
«Останні півроку були надзвичайно насичені активними реформами. І навряд чи ви знайдете будь-яку іншу країну в світі, яка б зробила настільки багато», -  сказав Президент Петро Порошенко в інтерв'ю впливовому  британському виданню Financial Times, відзначаючи динаміку та прогрес реформ в Україні.
«Протягом більше трьох з половиною років ми маємо санкції (проти Росії – ред.), які є надзвичайно ефективним механізмом, щоб спонукати Путіна сидіти за столом для переговорів. І санкції працюють, незважаючи на російську пропаганду, яка говорить, що Росія живе щасливо. Це неправда», - сказав Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко підписав Указ № 57/2018, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 1 березня 2018 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Санкції застосовуються до Публічного акціонерного товариства «Сбербанк», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», ПАТ «ВТБ Банк» та ПАТ «БМ Банк».
«Я впевнений в тому, що на сьогоднішній день це є яскрава демонстрація як змінилася Україна», - сказав Петро Порошенко. Глава держави привітав компанії, що придбали ліцензії, а також подякував всім учасникам торгів.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Віце-президентом Сполучених Штатів Америки Майклом Пенсом.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю Financial Times наголосив на існуванні небезпеки втручання Росії в українські вибори і достатньо високій вірогідності цього. «Я намагаюсь захистити Україну від небезпек гібридної війни, яка включає систему їх фейкових новин, з використанням соціальних мереж», - сказав Петро Порошенко.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.