03.03.18

Президент суддям Конституційного Суду України: Кожен, хто звертається за захистом своїх прав, має отримати його саме в Україні

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко взяв участь у спеціальному пленарному засіданні Конституційного Суду України присвяченому складанню присяги двома новопризначеними суддями КС Сергієм Головатим та Василем Лемаком.
Президент Петро Порошенко під час телефонної розмови привітав зі звільненням двох українських прикордонників - капітанів Богдана Марцоня та Ігоря Дзюбака. Військовослужбовці були викрадені на Сумщині 3 жовтня минулого року і весь цей час утримувалися в російському полоні.
«Решат - людина, яка не уявляла життя без українського Криму і не уявляла життя без свободи. Людина, яку неможливо було скорити і для того, щоб подолати його опір, ці злочинці, ці терористи прийняли рішення його вбити», - наголосив Президент та нагадав, що «рівно чотири роки рідні востаннє бачили Решата, коли він йшов до військкомату для того, щоб записатися до лав добровольців захищати українську землю».
Президент Петро Порошенко під час засідання Національної ради реформ підписав Закон "Про приватизацію державного і комунального майна".
Національна рада реформ під головуванням Президента Петра Порошенка розглянула законопроект «Про валюту», який буде внесений на розгляд до Верховної Ради України.
«Безумовно, що ми абсолютно твердо і спокійно пройдемо цей кризовий період. І ні економіці, ні соціальній сфері нічого не загрожує», - підкреслив Президент під час термінової наради в Ситуаційному центрі.
«Контрактами не передбачено право їх розторгнення в односторонньому порядку. І подібні заяви «Газпрому» можуть пояснюватися лише небажанням виконувати свої контрактні зобов'язання», - заявив Президент Петро Порошенко під час наради в Ситуаційному центрі щодо заяви РАО «Газпром».
«Ми вітаємо ті заяви, які сьогодні були зроблені в Європейській Комісії, нашими партнерами, в тому числі і Урядом Німеччини, де було чітко наголошено, що вони розуміють, хто несе відповідальність за спроби створити цю кризову ситуацію. Ми впевнені, що контракт не буде розірваний. Ми впевнені, що транзиту нічого не загрожує. Україна в черговий раз твердо підтвердила свій статус як надійного постачальника», - наголосив Президент.
Президент Петро Порошенко під час наради щодо загроз енергетичній безпеці, звертаючись до українців, наголосив, що Уряд зараз вживає вичерпних заходів для забезпечення надійної роботи енергетичного сектору.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.