17.03.18

Президент: Катеринівка – не сіра зона. Тут наш прапор і ми нікому і ніколи ні цю землю, ні цих людей не віддамо

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав нещодавно звільнене село Катеринівка Луганської області.
«Все зроблено. Але подивіться в 300 метрах звідси окуповані території, вони вже майже рік зривають виконання зобов'язань і не відкривають проїзд людей та транспортних засобів. Більше того, для них чим гірше, тим краще. Зараз в присутності Президента, Міністра оборони, керівника прикордонної служби можете переконатися, що українська сторона повністю готова для започаткування роботи КПВВ», - підкреслив Президент.
Президент Петро Порошенко наголошує, що «хімічна атака» у Великій Британії є посяганням на суверенітет цієї держави. Про це Глава держави заявив під час зустрічі з особовим складом штабу антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.
Петро Порошенко відзначив, що ця посада є надзвичайно відповідальною. «У Ваших руках знаходяться не лише долі десятків тисяч військовослужбовців, які ввірені мною під ваше командування. На ваші плечі лягає відповідальність перед народом України за його оборону на найскладнішій ділянці. Як Верховний Головнокомандувач поділяю з Вами цю відповідальність», - зазначив він.
Президент Петро Порошенко наголосив, що українська влада докладає всіх можливих зусиль для координації дій з партнерами у Нормандському форматі. «Одразу після Великодня планую здійснити візит до Німеччини», - розповів Глава держави під час зустрічі з особовим складом штабу антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.
Президент Петро Порошенко підкреслює, що комплекс оборонних та політико-дипломатичних заходів спонукав Кремль до розуміння, що ціна його агресії кожного дня зростає.
Президент Петро Порошенко доручив підготувати зміни до Конституції України щодо закріплення прагнення нашої держави до вступу до НАТО та до Європейського Союзу.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з особовим складом штабу антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей підписав Закон, який вносить зміни до Закону «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».
Президент Петро Порошенко заявляє про підтримку України європейськими та американськими партнерами у питанні невизнання так званих виборів президента Росії в анексованому Криму.
Петро Порошенко відзначив, що сьогоднішня розмова відбувається напередодні президентських виборів у Росії, які вона збирається провести також у тимчасово окупованому нею Криму. Президент України закликав свого турецького колегу не визнавати результатів нелегітимних виборів, а також утриматись від участі турецьких громадян у їхньому моніторингу на тимчасово окупованому півострові. «Крим – це Україна. І ми розраховуємо на традиційну підтримку з боку Туреччини», - заявив Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.