02.03.18

Президент підписав Закон щодо створення Кредитного реєстру Нацбанку та вдосконалення процесів управління кредитними ризиками банків

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України від 6 лютого 2018 року № 2277-УІІІ «Про внесення змін до деяких законів України щодо створення та ведення Кредитного реєстру Національного банку України та вдосконалення процесів управління кредитними ризиками банків».
За ініціативи Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби у співпраці з Міністерством охорони здоров'я України та МГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства» провідні американські експерти у питаннях виявлення та реагування на випадки насильства над дітьми проводять навчання для українських лікарів.
«Хотів би одразу попередити – я не дам заговорити проект безглуздими синтаксичними чи орфографічними поправками і не дам відкласти його у дуже довгу шухляду, як хтось розраховує. Жодні зволікання з другим читанням є абсолютно неприпустимі. Вважаю, що Закон має бути остаточно ухвалений весною», - сказав Глава держави.
Президент Петро Порошенко звернувся до Голови правління НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва, Генерального прокурора України Юрія Луценка, Міністра юстиції Павла Петренка та Міністра закордонних справ Павла Клімкіна терміново опрацювати план спільних дій на випадок, якщо «Газпром» не виконуватиме рішення Стокгольмського арбітражу.
Рада Національної безпеки і оборони розглянула питання контролю за в'їздом в Україну громадян країни-агресора. Зокрема, під час засідання РБНОУ відбулося обговорення змін до законів «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» та «Про прикордонний контроль».
Рада національної безпеки та оборони під головуванням Президента Петра Порошенка розглянула питання продовження санкцій щодо російських банків.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.