13.03.18

Президент України та Віце-Президент Єврокомісії обговорили деталі розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Дуже велику увагу ми з пані Федерікою приділили деталям розгортання миротворчої місії на Донбасі, базуючись на рішеннях Ради безпеки ООН, яка діятиме на всій окупованій території, включно з неконтрольованою ділянкою українсько-російського кордону і матиме статус та формат традиційної миротворчої місії, яка розгортається за рішенням Ради безпеки ООН»,- заявив Петро Порошенко.
«Не бачу втоми в ЄС. Вважаю, що одностайне рішення ЄС продовжити санкції, а також рішення щодо фінансової допомоги підтверджують це. Тим більше, що ми бачимо результати. І ці результати вимагають люди», - сказала Федеріка Моґеріні.
Україна вдячна Європейському Союзу за продовження санкцій проти Росії. Це рішення свідчить про солідарність з нашою державою та про те, що економічні обмеження є ефективними, підкреслює Президент Петро Порошенко.
«Ми пишаємось тим, що у якості співавторів реформ є наші партнери з Європейського  Союзу і це сприяє і підвищенню ефективності функціонування держави, і сприяє економічному зростанню, і сприяє зростанню оборонних можливостей», - підкреслив Глава держави.
«Вважаю, що необхідно зробити більш значимою роль європейської дипломатії у справі звільнення заручників на Донбасі», - заявив Глава держави повідомивши, що питання заручників також обговорювалося сьогодні під час зустрічі Віце-Президентом Європейської Комісії – Високим Представником ЄС із закордонних справ та безпекової політики Федерікою Моґеріні.
«У контексті російських президентських виборів наступної неділі я чітко заявив, що Україна не визнає фейкові президентські вибори на тимчасово окупованих територіях, бо і там росіяни збираються проводити так зване голосування. Ми впевненні в тому, що необхідно запровадити санкції проти осіб, які причетні до організації незаконного виборчого процесу», - заявив Глава Української держави.
«Враховуючи це, Україна ще раз звернулася до Європейської Комісії, держав-членів ЄС відмовитися від намірів будівництва «Північного потоку-2», як проекту, що загрожує енергетичній безпеці як України, так і ЄС», - заявив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу.
«І далі ми маємо наполегливо працювати для того, щоб Україна змінилася відповідно до стандартів НАТО. Цьому значною мірою буде сприяти проект Закону про національну безпеку, зареєстрований в Парламенті, який був схвалений і розроблений у тісній співпраці із нашими партнерами по НАТО», - підкреслив Петро Порошенко.
«Я пишаюся тим, що в умовах російської військової агресії, кремлівської торговельної війни та московської транзитної блокади Україна уникла дефолту та банкрутства, знайшла чи розширила альтернативні ринки збуту і відновила економічне зростання», - заявив Президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу.
Президент Петро Порошенко на зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу наголосив, що не підтримує законопроект (№ 8089 – ред.) щодо скасування третьої групи для платників податків за спрощеною системою , запропонований окремими депутатами.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.