29.03.18

Дуже не справедливо, коли гинуть діти – Президент

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Світ проходить зараз дуже непрості часи, так само, як і Україна проходить непрості часи. І ми маємо тримати наше серце відкритим – відкритим до проблем, до болю простих людей, і в першу чергу – дітей», - наголошує Президент Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко зустрілися та поспілкувалися із учасниками Всеукраїнської акції «Діти єднають Україну». У проекті беруть участь діти з усіх регіонів нашої держави: від Сходу до Заходу. Зустріч із Главою держави стала для дітей сюрпризом, адже вони відвідували Будинок Городецького з екскурсією у рамках програми перебування в Києві.
Закон передбачає створення законодавчого механізму невідворотності відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів шляхом запровадження фото-, відеофіксації правопорушень.
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про затвердження Річної національної програми під егідою Комісії Україна - НАТО на 2018 рік».
Глава держави встановив, що Кабінет Міністрів України має розробити, затвердити та забезпечити виконання плану заходів із відзначення 22-ї річниці Конституції України, передбачивши, зокрема проведення з нагоди Дня Конституції України у Києві, інших населених пунктах урочистостей за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.