19.03.18

Президент розпочав державний візит до Держави Кувейт

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У м.Ель-Кувейт відбулась офіційна церемонія зустрічі. Президента України та його дружину Марину Порошенко зустрів Емір Держави Кувейт шейх Сабах Аль-Ахмад Аль-Джабер Ас-Сабах.
Президент України Петро Порошенко провів переговори із Еміром Держави Кувейт шейхом Сабахом Аль-Ахмадом Аль-Джабером Ас-Сабахом. Глава держави висловив вдячність кувейтському керівництву за послідовну підтримку територіальної цілісності і суверенітету нашої держави.
За результатами переговорів Президента Петра Порошенка та Еміра Держави Кувейт Сабаха Аль-Ахмада Аль-Джабера Ас-Сабаха підписано низку двосторонніх документів. Між Урядом України та Урядом Держави Кувейт було підписано Угоду про співробітництво у військовій та інших сферах.
Президент Петро Порошенко наголосив, що під час сьогоднішніх переговорів у Кувейті було досягнуто декілька важливих результатів. «Думаю, що це нова сторінка відносин між Україною і Кувейтом», - підкреслив  Петро Порошенко.
«Ми домовилися про те, що ми даємо доручення щодо отримання українськими громадянами віз прямо в аеропорту», - розповів Глава держави про переговори з Еміром Держави Кувейт. Він висловив сподівання, що за декілька місяців буде продемонстровано прогрес в цьому напрямку.
«Ми відчуваємо дуже сильну і потужну підтримку Кувейту у міжнародних організаціях», - зазначив Президент у коментарі.
«Звичайно, що ми спостерігаємо і незаконні вибори – вибори президента Російської федерації. Незаконні на території окупованого Криму», - підкреслив Президент Петро Порошенко у коментарі під час державного візиту до Держави Кувейт.
Президент України Петро Порошенко в ході державного візиту до Кувейту зустрівся з Головою Національної Асамблеї Держави Кувейт Марзуком Алі Мухаммадом Аль-Ганімом. Було відзначено традиційно дружній характер українсько-кувейтських відносин та налаштованість двох сторін на їх подальший розвиток.
В ході зустрічі були обговорені можливості активізації співпраці з Кувейтом за перспективними напрямами в торговельно-економічній, енергетичній та військово-технічній сферах.
Петро Порошенко підтвердив прагнення України розвивати стабільні та конструктивні відносини з країнами арабського світу. Він підкреслив безальтернативність розв'язання регіональних конфліктних ситуацій шляхом мирних переговорів.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.