09.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Адміністрація Президента України спростовує розповсюджену деякими ЗМІ інформацію про нібито звільнення О.В.Філатова з посади заступника Глави АП.

https://www.president.gov.ua/news/apu-sprostovuye-rozpovsyudzhenu-deyakimi-zmi-informaciyu-pro-54586

Петро Порошенко підкреслив, що конкурс на посади суддів антикорупційного суду  був проведений блискуче за участі ради міжнародних експертів та визнаний у всьому світі. «Найкращі судді, науковці, адвокати, які є гарантом того, що країна кардинально зміниться», - зазначив Президент.

https://www.president.gov.ua/news/cogo-tizhnya-maye-zapracyuvati-vishij-antikorupcijnij-sud-uk-54594

Президент України Петро Порошенко наголошує на тому, що і влада, і громадяни України мають об'єднатися задля збереження нашої держави від тих викликів і загроз, які зараз стоять перед нашою країною, та для подальшого її розвитку.

https://www.president.gov.ua/news/mi-mayemo-zahistiti-i-zberegti-ukrayinu-glava-derzhavi-54598

«Не може 45-мільйонна країна «купувати кота в мішку» - голосувати за віртуальну людину, яку вона бачить лише по телебаченню, з фільмів. Ви маєте право поставити питання і на них отримати відповідь. Ви маєте право почути, а які позиції цього кандидата по ключовим аспектам існування держави: безпека, зовнішня політика, права і свободи громадян, економіка, боротьба з корупцією, боротьба з олігархами», - наголосив Президент. Він нагадав, що вимога проведення таких дебатів між кандидатами закріплена законодавчо.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-vazhlivist-debativ-kandidativ-ne-mozhe-45-milj-54602

Президент України Петро Порошенко зазначає, що за результатами першого туру президентських перегонів почув потужний меседж від українських громадян та зробив висновки з нього.

https://www.president.gov.ua/news/mayemo-prodemonstruvati-nabagato-bilshu-vidkritist-dialog-ta-54606

Президент України Петро Порошенко під час участі в програмі «Свобода слова» наголосив, що врахував допущені помилки у стратегічній комунікації та кадровій політиці.

https://www.president.gov.ua/news/zhodnih-biznes-partneriv-na-posadi-priznacheno-ne-bude-pid-c-54610

Президент України Петро Порошенко підкреслює, що в своїй політиці розбудови держави не переслідував бажання сподобатися, а займався тим, що на його переконання є найважливішим для всього українського суспільства. Про це Глава держави сказав під час програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, відповідаючи на запитання як він буде налагоджувати комунікацію з людьми, які не сприйняли його головні повідомлення під час виборчої кампанії у першому турі. 

https://www.president.gov.ua/news/ne-mozhna-derzhavni-osnovi-ukrayini-vinositi-za-duzhki-prezi-54614

Президент України Петро Порошенко наголошує, що ніколи не стверджував, що кандидат у Президенти Володимир Зеленський має наркотичну залежність. Про це Глава держави сказав в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV.

https://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-ne-stverdzhuyu-i-ne-stverdzhuvav-sho-zelens-54618

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.