16.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко застерігає, що зміна позиції держави у питанні «ПриватБанку», на що натякають і чого прагнуть його колишні власники, спричинить глибоку економічну кризу і в країні, і у відносинах з міжнародними фінансовими організаціями, партнерами України. Про це Глава держави заявив під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу.

https://www.president.gov.ua/news/zadnij-hid-u-pitanni-privatbanku-vikliche-gliboku-krizu-v-st-54806

Президент України Петро Порошенко запевняє, що зробить все можливе, щоб не дати реалізуватися сценаріям дестабілізації політичної та економічної ситуації в Україні. Глава держави наголосив, що має намір перемогти на президентських виборах для того, щоб продовжити розпочатий Україною шлях до Євросоюзу та НАТО.

https://www.president.gov.ua/news/mayu-namir-peremogti-na-prezidentskih-viborah-i-prodovzhiti-54810

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу запевнив у незмінності свого курсу щодо захисту бізнесу.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-malomu-biznesu-garantuyu-zberezhennya-isnuyuchoyi-54814

«Я сьогодні хочу подякувати кожному з вас, керівникам бізнес-асоціацій за ту фантастичну роботу, яку ми робили, спільну роботу протягом п'яти років», - сказав Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-predstavnikam-biznesu-sogodni-prodemonstrovana-pol-54818

Президент України Петро Порошенко зазначає, що під час другої каденції однією з основних місій вважає забезпечення подальшого економічного розвитку країни.

https://www.president.gov.ua/news/svoyu-misiyu-vbachayu-v-prodovzhenni-vidpovidalnoyi-ekonomic-54822

Президент України Петро Порошенко під час участі у програмі «Свободи слова» висловив слова підтримки Президенту Франції Еммануелю Макрону та французькому народу через пожежу у соборі Нотр-Дам де Парі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-visloviv-slova-pidtrimki-francuzkomu-narodu-cherez-54826

Президент України Петро Порошенко під час участі у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV наголосив, що президентські вибори будуть вільними, а результати волевиявлення громадян – захищені.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vibori-prezidenta-budut-vilnimi-rezultati-vol-54830

Президент України Петро Порошенко наголошує, що не дозволить за будь-яких обставин згорнути роботу по притягненню до відповідальності країни-агресора Росії у міжнародних судах. Про це Глава держави заявив в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

https://www.president.gov.ua/news/mi-ne-damo-zgornuti-procesi-po-prityagnennyu-agresora-rosiyi-54834

«Я не задоволений роботою департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури, який сконцентрував у себе всі справи і несе персональну відповідальність за якість розслідування. Мені здається прізвище прокурора – Горбатюк. Він дуже ефективно співпрацював з родинами Небесної Сотні, з громадськими активістами. Але мені потрібен результат, щоб ті, хто переслідували, опинилися у в'язниці. Ці злочини не мають терміну давності. Ми точно з вами маємо все зробити, щоб справедливість була відновлена, а зло покаране», - зауважив Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nezadovolenij-robotoyu-departamentu-genprokuraturi-54838

Президент України Петро Порошенко наголошує, що питання видобутку бурштину в державі повинно бути приведено у цивілізовані рамки та чітко законодавчо врегульоване. В ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV Глава держави підкреслив, що у галузі видобутку мають діяти ліцензії, сплачуватись ліцензійні збори, а також податки у державний бюджет.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-napolyagaye-na-zakonodavchomu-vregulyuvanni-vidobu-54842

Президент України Петро Порошенко заявляє, що представник штабу його опонента на виборах Володимира Зеленського Олександр Данилюк має конфлікт інтересів, пов'язаний із справою націоналізації «Приватбанку». За словами Глави держави, екс-міністр фінансів володіє всією інформацією щодо позиції держави у цьому питанні, але зараз працює на іншу сторону, з якою держава вирішує питання у Лондонському суді.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-eks-ministru-finansiv-danilyuku-vi-mayete-konflikt-54846

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.