11.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

8-9 квітня 2019 року українська делегація провела ряд робочих зустрічей з посадовими особами Європейського Союзу у м. Брюссель для обговорення стану реалізації реформ у сфері правосуддя в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/reformuvannya-sferi-pravosuddya-povinno-vidbuvatisya-vidpovi-54630

«Це є перша і надзвичайно важлива дорожня карта що Україна має зробити, які домашні завдання виконати, які програми мають бути реалізовані для того, щоб вийти на ті завдання, які я як Президент ставив, щоб вже у 2023 році країна відповідала критеріям, необхідним для підписання Плану дій щодо членства в НАТО», - сказав Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/nasha-armiya-i-oboronnij-sektor-vidpovidatimut-standartam-na-54634

Президент України Петро Порошенко наголошує на важливості надання повної інформації про кандидатів, які балотуються на найвищу державну посаду, в тому числі щодо стану їхнього здоров'я. Глава держави підкреслив, що українці повинні мати гарантії того, що до прийняття відповідальних державних рішень не буде допущено людину, яка має наркотичну чи алкогольну залежність.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinci-mayut-buti-vpevneni-sho-prezidentom-i-verhovnim-go-54638

Президент України Петро Порошенко наголошує, що тести щодо відсутності алкогольної та наркотичної залежності мають здаватися кандидатами на пост Глави держави у незалежних медичних установах.

https://www.president.gov.ua/news/testi-mayut-provoditis-nezalezhnimi-laboratoriyami-glava-der-54642

Президент України Петро Порошенко підкреслює, що українських військовослужбовців неможна залишати беззахисними і бездіяльними в умовах постійного продовження вогню з боку військ російського агресора на Донбасі. Про це Глава держави сказав на НСК «Олімпійський», відповідаючи на запитання журналістів чи допоможе швидкий рецепт припинення війни на Донбасі від кандидата в Президенти Володимира Зеленського «припинити стріляти», який він нещодавно озвучив.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-zayavu-zelenskogo-pripiniti-strilyati-na-donba-54646

Президент України Петро Порошенко наголосив на важливості суспільної довіри до тієї чи іншої людини, яка претендує на державну посаду. Про це Петро Порошенко сказав в ефірі радіо НВ, відповідаючи на питання стосовно нової кадрової політики.

https://www.president.gov.ua/news/suspilna-dovira-bude-golovnim-chinnikom-v-novij-kadrovij-pol-54650

«Немає людини більше зацікавленої, ніж Петро Порошенко, щоб якомога швидше завершити розслідування. Хто винний – відправити у в'язницю, хто не винний – зняти позиції. І тут мають бути люди, які користуються найбільшою довірою», - резюмував Президент.

https://www.president.gov.ua/news/ya-ne-budu-vipravdovuvati-bud-kogo-vinni-budut-zvilneni-ta-p-54654

«Ми маємо забезпечити зустріч у Нормандському форматі, яка реалізує Мінські домовленості. Бо не існує ніяких інших домовленостей, на базі яких можна застосовувати санкції», - підкреслив Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-zustrichi-u-normandskomu-formati-ukrayina-pidni-54658

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.