30.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко вшанували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні та українських військових, які віддали життя захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України в боях з російським агресором. Церемонія відбулась в ході робочої поїздки Глави держави на Львівщину.

https://www.president.gov.ua/news/prezidentske-podruzhzhya-u-lvovi-vshanuvalo-pamyat-zagiblih-55074

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко та сином Михайлом взяли участь у Гаївкових дійствах «Воскресіння єднає». Святкові великодні заходи відбулись у Львові у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zahistit-svoyi-zdobutki-otrimani-za-ostanni-5-rokiv-55078

Президент України Петро Порошенко зустрівся з громадою Львова, яка зібралася щоб подякували Петру Порошенку за його роботу на посаді Президента та досягнення, які має Українська держава за останні п'ять років.

https://www.president.gov.ua/news/lvivyani-podyakuvali-petru-poroshenku-za-zdobutki-yakih-dosy-55082

«Україна є європейською нацією і Україна є європейською державою», - наголосив Президент України Петро Порошенко. «І ми сьогодні твердо стоїмо на захисті тих здобутків, які досягла Україна і український народ за останні п'ять років»,  - підкреслив він.

https://www.president.gov.ua/news/mi-ne-damo-zupiniti-ukrayinu-na-yevropejskomu-shlyahu-prezid-55086

Під час зустрічі із представниками культурного, громадського та бізнес середовища Львівщини Президент України Петро Порошенко наголосив на важливості збереження проєвропейського курсу України та висловив впевненість, що «головні битви ще попереду»

https://www.president.gov.ua/news/mi-ne-peremogli-ale-nashi-golovni-bitvi-poperedu-prezident-n-55090

Президент України Петро Порошенко подякував Голові Верховної Ради України Андрію Парубію за підтримку та захист української мови. Зі словами подяки Глава держави звернувся до Андрія Парубія під час зустрічі із представниками культурного, громадського та бізнес середовища Львівщини.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpishe-zakon-pro-ukrayinsku-movu-ta-osoblivo-pod-55094

«Ми захистимо безвіз. Ми захистимо наш рух до Європейського Союзу і НАТО. І  недарма ми ввели норму прямої дії в українську Конституцію. І той, хто не дотримуватиметься Конституції, має піти геть з української влади. Все просто», - підкреслив Президент України Петро Порошенко під час зустрічі із представниками культурного, громадського та бізнес середовища Львівщини.

https://www.president.gov.ua/news/toj-hto-ne-dotrimuvatimetsya-konstituciyi-maye-piti-get-z-uk-55098

Президент України Петро Порошенко особливо підкреслив важливість збереження світової підтримки України у її боротьбі проти російської агресії. Про Глава держави заявив під час зустрічі із представниками культурного, громадського та бізнес середовища Львівщини.

https://www.president.gov.ua/news/mi-ne-mozhemo-dopustiti-rujnuvannya-svitovoyi-koaliciyi-na-p-55102

Самовідданість та патріотизм прикордонників стали прикладом вірності присязі та незламної волі до перемоги. Україна покладається на вас. Упевнений, що ви виправдаєте високу довіру українського народу.

https://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-vijskovosluzhbovcyam-spivrobitnikam-ta-v-55106

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.