15.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко прибув на НСК «Олімпійський» для участі в дебатах з кандидатом в Президенти Володимиром Зеленським та чекає на прибуття свого опонента.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-petro-poroshenko-pribuv-na-nsk-olimpijskij-dlya-uc-54774

Президент України Петро Порошенко висловив жаль з приводу відсутності кандидата в Президенти Володимира Зеленського, який не приїхав для участі в дебатах на НСК «Олімпійський». Глава держави зазначив, що готовий до дискусії зі своїм опонентом в інший день. Він запропонував кандидату Зеленському не відмовлятись від участі в дебатах на «Суспільному телебаченні» та участі в вечірньому ефірі телеканалу ICTV в понеділок 15 квітня.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-petro-poroshenko-shkoduye-sho-kandidat-zelenskij-n-54778

Президент України Петро Порошенко наголошує, що нікому не вдасться зірвати вільного і прозорого волевиявлення громадян під час другого туру з обрання кандидатури на найвищу посаду в країні.

https://www.president.gov.ua/news/ne-mozhna-na-sogodnishnij-den-zhodnimi-krokami-i-zhodnimi-te-54782

«Мене, наприклад, непокоїть, що зараз ми маємо зупинити європейську та євроатлантичну інтеграцію для того, щоб знову піти на референдум. Народ визначився. Народ зараз має більше ніж половина підтримки НАТО і дві третини – підтримки ЄС», - наголосив Президент України Петро Порошенко під час виступу на НСК «Олімпійський», де мали відбутися його дебати з кандидатом Володимиром Зеленським.

https://www.president.gov.ua/news/narod-viznachivsya-u-pidtrimci-vstupu-ukrayini-do-yes-ta-nat-54786

Президент України Петро Порошенко наголошує, що ретельно проаналізував результати першого туру виборів і зробив висновки, в тому числі і щодо кадрової політики. Він запевнив, що під час другої каденції змінить підходи у цьому питанні.

https://www.president.gov.ua/news/mi-zminimo-shlyah-i-shodo-kadrovoyi-politiki-i-shodo-zavoyuv-54790

Президент України Петро Порошенко констатує, що діалог між владою та громадськими активістами є і саме завдяки цим дискусіям в країні було здійснено чимало змін.

https://www.president.gov.ua/news/v-nas-ye-dialog-z-gromadskimi-aktivistami-glava-derzhavi-54794

«Я зроблю все для того, щоб дебати відбулися. Єдине, на що я не піду – я не піду на порушення закону. Бо закон передбачає, ще раз наголошую, кандидати беруть, а не можуть брати, участь в дебатах, які мають пройти 19 квітня на «Суспільному телебаченні», - сказав Президент України Петро Порошенко під час спілкування з журналістами на НСК «Олімпійський», де мали відбутися його дебати з кандидатом Володимиром Зеленським.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nagadav-sho-debati-kandidativ-ye-vimogoyu-zakonu-c-54798

Президент України Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Україна» розповів про результати візиту до Німеччини та Франції. Президент зазначив, що візит носив безпрецедентний характер, коли в один день відбулися повноцінні державні зустрічі з керівниками обох держав.

https://www.president.gov.ua/news/mir-i-ekonomichnij-rozvitok-prezident-ukrayini-pro-osnovi-te-54802

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.