18.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України  Петро Порошенко під час участі в публічній дискусії з представниками громадянського суспільства та експертного середовища в прямому ефірі «Суспільного телебачення» зауважив, що гарантії РФ не варті паперу, на якому написані.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zasterig-vid-mozhlivoyi-vidmovi-vid-viplati-25-mlr-54866

Президент України Петро Порошенко наголошує, що його завдання як Глави держави та Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України забезпечити проведення неупередженого розслідування фактів корупції в оборонному секторі, а вже справа правоохоронних органів – розслідувати, довести і притягнути всіх винних до відповідальності.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-moye-zavdannya-zabezpechiti-shob-nihto-ne-pereshko-54870

Президент України Петро Порошенко закликав громадян України не допустити 21 квітня реваншу старих політичних сил та намагань розширити президентські повноваження, повернувши редакцію Конституції від 1996 року. Про це він заявив під час під час участі в публічній дискусії з представниками громадянського суспільства та експертного середовища. Кандидат Володимир Зеленський вкотре не приїхав на відкриту дискусію.

https://www.president.gov.ua/news/na-zhal-ce-she-mozhlivo-prezident-pro-mozhlivist-revanshu-pr-54874

Президент України Петро Порошенко наголошує, що за останні п'ять років було не просто відроджено українське військо, налагоджено його підготовку та забезпечення, а й відновлено виробництво оборонної продукції.

https://www.president.gov.ua/news/u-nas-velichezni-zdobutki-v-oboronnomu-sektori-glava-derzhav-54878

Під час спілкування з громадськими активістами та представниками громадських ініціатив в ефірі «Суспільного телебачення» Президент України Петро Порошенко наголосив на важливості антикорупційної структури, яка була створена протягом останніх п'яти років. При цьому він підтримав позицію громадськості щодо недостатніх її успіхів у боротьбі з корупцією.

https://www.president.gov.ua/news/antikorupcijna-struktura-v-umovah-koli-vona-ne-dala-ochikuva-54882

Президент України Петро Порошенко під час участі в публічній дискусії з представниками громадянського суспільства та експертного середовища в ефірі «Суспільного телебачення» зазначив, що готовий продовжити реалізацію стратегії подолання бідності та захисту найменш захищених верств населення.

https://www.president.gov.ua/news/zrostannya-ekonomiki-maye-buti-vidobrazheno-na-zrostanni-riv-54886

Під час спілкування з громадськими активістами та представниками громадських ініціатив в ефірі «Суспільного телебачення» Президент України Петро Порошенко наголосив на важливості продовження реформи системи правосуддя в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/i-u-mene-ye-pitannya-chomu-korupcioneri-ne-sidyat-ale-v-povn-54890

Дружина Президента України Марина Порошенко зустрілася з Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм. Під час зустрічі сторони обговорили спільні благодійні проекти та долю України.

https://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-ta-mitropolit-epifanij-obgovorili-majbutny-54894

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.