19.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Шановні співвітчизники!

Прийміть сердечні вітання з нагоди свята Песах, яке є уособленням незламної віри у перемогу добра та справедливості, символом духовної свободи і звільнення від поневолення.

Збереження національної самобутності, відстоювання своїх прав та гідності — це ті одвічні цінності, які історично поєднують український і єврейський народи. Іудейська громада сьогодні є невід'ємною частиною українського суспільства, активним учасником соціально-економічного, культурного та духовного життя країни. Упевнений, що спільними зусиллями ми збудуємо заможну та сильну державу.

Нехай у ці святкові дні ваші серця наповнюються теплом і любов'ю, а домівки — добром та радістю.

Бажаю усім міцного здоров'я миру і достатку.

Петро ПОРОШЕНКО

https://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-iudeyam-ukrayini-iz-pesahom-54898

Україні потрібен лідер, який здатен протистояти Путіну і зривати його хижі плани щодо нашої країни. Україні потрібен Верховний Головнокомандувач, спроможний організувати сильну армію, міцну оборону - і на цій основі досягти миру. Україні потрібен керівник зовнішньополітичної сфери, зрозумілий світовим лідерам. Який говорить з ними однією мовою. І який розбирається в хитросплетіннях світової дипломатії. Україні потрібен Президент, який забезпечить незворотність європейського та євроатлантичного курсу.

https://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-ukrayini-petra-poroshenka-54902

«Як бачите їм не терпиться, вони вже зараз почали реалізацію цього задуму. Подібна авантюра загрожує втратою грошей десятками мільйонів клієнтів, а країні в цілому – дефолтом та новою економічною кризою», - наголосив Глава держави у зверненні.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-rishennya-sudu-shodo-privatbanku-podibna-avant-54906

Президент України Петро Порошенко наголосив, що президенство не є комедією, тому 21 квітня необхідно зробити відповідальний вибір. «І прийму будь-яке ваше рішення, адже воля народу понад усе. Втім, коли ви прийдете на дільниці, не думайте про Зеленського. І про Порошенка теж не думайте. Думайте про Україну, як її зберегти. Так само, як в чотирнадцятому році ви зупинили Новоросію, тепер, прошу, не допустіть її перетворення на Малоросію», - наголосив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-do-ukrayinciv-koli-vi-prijdete-na-dilnici-ne-54910

«За п'ять років Путін не досяг жодної своєї стратегічної цілі щодо України. Намагався атакувати нас з фронту і підірвати з тилу. Нічого у нього не вийшло. Він прагне реваншу. Він не відмовився від планів знищити Україну, позбавити нас незалежності і розмити нашу національну ідентичність», - заявив Глава державі у зверненні.

https://www.president.gov.ua/news/putin-ne-vidmovivsya-vid-planiv-znishiti-ukrayinu-glava-derz-54914

«Україні потрібен лідер, який здатен протистояти Путіну і зривати його хижі плани щодо нашої країни. Україні потрібен Верховний Головнокомандувач, спроможний організувати сильну армію, міцну оборону - і на цій основі досягти миру. Україні потрібен керівник зовнішньополітичної сфери, зрозумілий світовим лідерам. Який говорить з ними однією мовою. І який розбирається в хитросплетіннях світової дипломатії. Україні потрібен Президент, який забезпечить незворотність європейського і євроатлантичного курсу», - заявив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayini-potriben-lider-zdatnij-protistoyati-putinu-glava-de-54918

Президент України Петро Порошенко звернувся до Національного банку забезпечити безперебійну роботу усіх філіалів «Приватбанку», забезпечити їх необхідною кількість готівки і не допустити збоїв у функціонуванні банку.  Про це Глава держави сказав за підсумками наради у Раді національної безпеки і оборони, присвяченої ситуації, що складався у зв'язку із прийняттям рішення у суді першої інстанції, що може скасувати націоналізацію «Приватбанку».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-zabezpechennya-bezperebijnoyi-roboti-privatban-54922

Глава держави підкреслив: «Сьогодні нашими скоординованими діями ми маємо прибрати будь-які ризики, захистити інтереси людей, захистити позицію щодо стабільності національної грошової одиниці і не допустити паніку, яка може бути викликана на ринку». «Безумовно, що сьогодні мене турбує і зв'язка Коломойський-Зеленський перед виборами, які відбудуться 21 квітня. І нам потрібно сьогодні вжити всіх можливих заходів для того, щоб не допустити реваншу, повернення або пограбування держави олігархами, які зараз перебувають за кордоном», - зауважив Президент.

https://www.president.gov.ua/news/mayemo-zahistiti-stabilnist-grivni-i-ne-dopustiti-paniki-na-54926

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.