13.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

А.Крамп-Карренбауер дала високу оцінку прозорості проведення першого туру президентських виборів в Україні та їх відповідності високим демократичних стандартам. Співрозмовники обговорили питання двостороннього порядку денного, в тому числі ситуацію в окупованих Росією Донбасі та Криму.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-golovoyu-hristiyansko-d-54710

Президент України Петро Порошенко підписав низку Указів щодо створення та розширення територій та об'єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення, якими збільшено площу природно-заповідного фонду України на понад 80 тис.гектарів, частина яких входить до складу Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-nizku-ukaziv-shodo-stvorennya-i-rozs-54714

Глава держави подякував за особливу увагу представників партії до ситуації в Приазов'ї. Наголошено на важливості реалізації інфраструктурних та соціальних проектів з розвитку регіону, насамперед, у контексті протидії блокаді Росією Керченської протоки та Азовського моря.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-predstavnikami-nimeckoy-54718

Президент України Петро Порошенко обговорив з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель питання продовження роботи Нормандського формату для припинення російської агресії проти України, звільнення українських заручників та імплементації Мінських домовленостей.

https://www.president.gov.ua/news/normandskij-format-sebe-vipravdav-i-vin-maye-buti-prodovzhen-54726

«Я вирішила запросити пана Президента. Я з ним постійно спілкуюся, нещодавно ми бачилися на Мюнхенській безпековій конференції. Ми постійно зустрічаємося і у нас постійний обмін», - зазначила Канцлер Німеччини Ангела Меркель під час зустрічі з представниками засобів масової інформації за підсумками переговорів з Президентом України Петром Порошенком.

https://www.president.gov.ua/news/dlya-mene-vazhlivij-dialog-z-petrom-poroshenkom-kancler-nime-54730

Президент України Петро Порошенко та Канцлер Німеччини Ангела Меркель під час зустрічі у Берліні скоординували дії щодо можливості якнайскорішого повернення додому 24 українських моряків, які були захоплені в нейтральних водах Чорного моря біля Керченської протоки.

https://www.president.gov.ua/news/vimagayemo-zvilnennya-ukrayinskih-moryakiv-ta-zabezpechennya-54734

Президент України Петро Порошенко наголосив, що має чітку амбіцію – щоб Україна пройшла шлях до членства в Європейському Союзі та Північноатлантичний альянсі. Про це Глава держави сказав під час зустрічі з представниками засобів масової інформації за підсумками переговорів з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-moya-ambiciya-mi-mayemo-projti-ves-shlyah-do-54738

Україна вдячна Німеччині за підтримку у відстоюванні територіальної цілісності та суверенітету, зокрема в рамках міжнародних організацій, наголошує Президент Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/golovna-vidpovidalnist-za-diyi-na-donbasi-pokladayetsya-na-r-54742

Президент Петро Порошенко переконаний, що з проведенням чесних та відкритих виборів Україна впевнено склала іспит на демократію, що засвідчили більше двох тисяч міжнародних спостерігачів.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vpevneno-sklala-ispit-na-demokratiyu-prezident-ukra-54746

«Це вже 16 наша зустріч за часи моєї каденції. І я хочу наголосити, що ніколи ще Україна і Німеччина не мали такого інтенсивного діалогу і ми випрацювали по-справжньому стратегічне партнерство між Києвом і Берліном», - сказав Глава держави під час спілкування з журналістами у Берліні.

https://www.president.gov.ua/news/nikoli-she-ukrayina-i-nimechchina-ne-mali-takogo-intensivnog-54750

Президент України Петро Порошенко у Парижі повідомив, що під час сьогоднішніх зустрічей було обговорено питання звільнення українських заручників і військовополонених і ця тема буде винесена на заплановану зустріч Нормандського формату.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-u-parizhi-pochinayemo-pidgotovku-do-samitu-normand-54754

Президент України Петро Порошенко сподівається, що на наступному тижні і він, і кандидат в Президенти Володимир Зеленський, нарешті, матимуть можливість проінформувати суспільство щодо своїх програм, планів і чітких напрямків в розвитку держави. Про це Петро Порошенко сказав під час включення на телеканалі «Інтер» в ході робочого візиту до Франції.

https://www.president.gov.ua/news/spodivayus-nareshti-mi-perejdemo-do-zmistovnih-diskusij-shod-54758

Президент України Петро Порошенко переконаний, що ми не звернемо зі шляху до членства в Європейському Союзі та НАТО. І під час виборів українці зроблять відповідальний вибір, підтвердивши обраний шлях розвитку країни. Про це Глава держави сказав в ході робочого візиту до Французької Республіки.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pro-nezminnist-yevropejskogo-viboru-ukrayini-54762

«Миру була присвячена координація наших дій. І ми отримали абсолютно чітке повідомлення, що одразу ж після мого переобрання, ми переконані, що відкривається вікно можливостей і буде скликано засідання на найвищому рівні Нормандського формату», - наголосив Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-i-ya-yak-prezident-mayu-tverdu-pidtrimku-lideriv-ye-54766

Президент України Петро Порошенко наголошує, що намагання зупинити або припинити рух України до членства в Європейському Союзі та НАТО буде порушенням Конституції України. Глава держави наголошує, що євроінтеграційний рух нашої держави закріплений в Основному законі і є обов'язковим до виконання на всіх рівнях влади.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nagoloshuye-sho-zupinyati-yevrointegracijnij-ruh-u-54770

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.