17.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко переконаний, що в найближчий час після президентських виборів буде порушено питання встановлення миру в Україні. «Я твердо переконаний, що ми будемо мати можливість вже в найкоротші терміни ставити питання про те, щоб на українську землю прийшов спочатку мир, а потім почалася деокупація», - заявив Глава держави під час прямого ефіру  на телеканалі «112 Україна» у програмі «Пульс», участь у якій мав також брати кандидат Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/vzhe-v-najkorotshi-termini-mi-matimemo-mozhlivist-staviti-pi-54850

Президент України Петро Порошенко наголошує, що й надалі буде збільшуватися соціальний захист, матеріальне і грошове забезпечення тих, хто боронить нашу державу на фронті. Про це Глава держави заявив під час прямого ефіру на телеканалі «112 Україна» у програмі «Пульс», участь у якій мав також брати кандидат Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/motivaciyu-i-socialnij-zahist-vijskovosluzhbovciv-budemo-zbi-54854

«Я зараз закликаю кожного стати «україноботом». Любити Україну. Бо ризики, які зараз концентруються, коли ми нібито намагаємося погратися в це – ціна буде надзвичайно високою», - сказав Президент України Петро Порошенко під час прямого ефіру на телеканалі «112 Україна» у програмі «Пульс», участь у якій мав також брати кандидат Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-ya-zaklikayu-kozhnogo-stati-ukrayinobotom-54858

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала церемонію нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018». Перша леді вручила відзнаку «Янгол добра» Благодійному фонду «Разом з Кернел», який став першим у номінації «Всеукраїнська благодійність», а також Міжнародному благодійному фонду «Українська Біржа Благодійності», який переміг у номінації «Платформа добра».

https://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-vruchila-yangola-dobra-v-ramkah-nacionalno-54862

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.