12.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У Міжнародний день визволення в'язнів фашистських таборів відбулося покладання квітів у Національному історико-меморіальному заповіднику «Бабин Яр» від Президента України Петра Порошенка.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-vshanuvav-pamyat-zhertv-nacistskih-peresl-54666

Президент України Петро Порошенко зустрівся з Ініціативною групою «Перше грудня» та подякував за підтримку перед другим туром виборів. «Подяка вам не за мою підтримку, хоча я це дуже ціную. Подяка за те, що з перших днів створення групи ви продемонстрували свою небайдужість і особисту відповідальність за шляхи розвитку держави», - сказав Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/zaklikayemo-viborciv-dati-vam-drugij-shans-i-budemo-pidtrimu-54670

Довгоочікувана для нашої країни подія. Визначний день для кожного із вас. Довгі три роки ми йшли до цього дня.  З голосування у Верховній Раді за зміни до Конституції щодо правосуддя і новий закон про судоустрій. Наголошую, що саме тоді Україна прийняла стратегічне рішення – створити антикорупційний суд.

https://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-na-urochistomu-zahodi-shodo-prizn-54674

«Однак я мушу визнати, що попри всі наші зусилля, нам не вдалося повністю уникнути російського впливу на українські вибори. Механізм і реальні наслідки цього впливу ще належить ретельно вивчити і проаналізувати. Крім того, сьогодні в Україні маємо справді унікальну виборчу ситуацію – кампанію, яка проводиться. Віртуальний кандидат звертається до всіх з постановочними, завченими словами і репліками. Виключно звернення з екранів телевізорів та смартфонів», - сказав Президент.

https://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-pislya-21-kvitnya-zharti-zakinchatsya-i-nov-54678

Президент України Петро Порошенко наголошує, що єдність України та її народу – це питання, яке стоїть в одному ряду із забезпеченням безпеки нашої держави.

https://www.president.gov.ua/news/nemaye-nichogo-bilsh-vazhlivogo-nizh-yednist-mizhnarodnoyi-k-54682

Президент України Петро Порошенко взяв в урочистому заході щодо призначення на посади суддів Вищого антикорупційного суду та церемонії складення присяги новопризначеними суддями.

https://www.president.gov.ua/news/vishij-antikorupcijnij-sud-maye-stati-spravzhnoyu-oporoyu-de-54686

Дехто вирішив, що війна - це така собі паралельна реальність, такий собі свого роду серіал. І у цій паралельній реальності втратили почуття справжньої реальності. Забули, або ж свідомо проігнорували той факт, що спокій і безтурботне життя тут, у Києві, існує лише завдяки нашій армії, нашим воїнам, які щодня протистоять зовсім не серіальному  ворогу і віддають зовсім не віртуальні життя.

https://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-pid-chas-dvanadcyatoyi-zustrichi-54690

Президент України Петро Порошенко наголошує, що питання членства України у Північноатлантичному альянсі виноситиметься на референдум і без додаткових заяв про це тими чи іншими політиками. Але виноситиметься тоді, коли країна, її Збройні Сили будуть готові до вступу.

https://www.president.gov.ua/news/referendum-shodo-chlenstva-v-nato-vidbudetsya-koli-ukrayina-54694

Президент України Петро Порошенко в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі 1+1 знову запросив кандидата в Президенти Володимира Зеленського прийти на дебати 14 квітня.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinci-mayut-pravo-znati-za-kogo-voni-budut-golosuvati-pe-54698

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.