06.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Дуже задоволений тим, що Володимир Зеленський, нарешті, прийняв мою пропозицію про проведення дебатів. Це є абсолютно необхідно, бо це є не шоу, це не є вистава. Це є право українських громадян отримати повну і всебічну інформацію про програми, плани кандидатів. Мати можливість задати питання і отримати відповіді, щоб визначити майбутнє держави на роки, а можливо і на десятиліття вперед», - сказав Президент України Петро Порошенко після проходження дослідження на відсутність алкогольної та наркотичної залежності у медичному пункті на НСК «Олімпійський».

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-debati-ne-shou-pravo-gromadyan-otrimati-vsebi-54534

Президент України Петро Порошенко після проходження дослідження на відсутність алкогольної та наркотичної залежності у медичному пункті на НСК «Олімпійський» наголосив, що таку вимогу до кандидатів в Президенти потрібно закріпити законодавчо.

https://www.president.gov.ua/news/obovyazkovist-medichnogo-doslidzhennya-na-vidsutnist-alko-i-54538

«Моя позиція наступна: дебати – це не є шоу. Я вважаю, що подібне зневажливе, або легковажне звернення – це є неповага до політика Юлії Володимирівни Тимошенко, яка зайняла третє місце. І, до речі, неповага до її виборців. А більше 2,5 мільйонів громадян проголосувало за Юлію Володимирівну,  щоб вона сьогодні була в тій ролі, яку їй спробував відвести Володимир Зеленський», - відповів Петро Порошенко на запитання журналістів щодо пропозиції кандидата в Президенти Володимира Зеленського запросити Юлію Тимошенко в якості ведучої на дебати між кандидатами.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vvazhaye-negidnim-demonstraciyu-znevagi-do-ka-54542

Президент України, Верховний Головнокомандувач України Петро Порошенко взяв участь у випробуваннях новітньої української розробки - комплексу крилатих ракет наземного базування для ураження морських та берегових цілей «Нептун». Всі складові та комплектуючі  комплексу вироблені на українських оборонних підприємствах.

https://www.president.gov.ua/news/mi-gotovi-ozbroyiti-chastini-vms-shob-zbilshiti-efektivnist-54546

Президент України Петро Порошенка запевнив, що українська влада робить все можливе для якнайшвидшого звільнення українських військових моряків, яких захопили в полон російські військові в Керченській протоці. Про це Глава держави заявив на зустрічі з військовослужбовцями Військово-Морських Сил України та членами родин полонених військових моряків під час робочої поїздки до Одеської області.

https://www.president.gov.ua/news/nashi-hlopci-mayut-tochno-znati-sho-mi-shodenno-vedemo-borot-54550

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеської області вручив нагороди українських моряків – військовополонених, які захоплені і утримуються Російською Федерацією, їх рідним.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-u-odesi-vruchiv-nagorodi-ukrayinskih-moryakiv-yaki-54554

«Україна – морська держава, яка має життєво важливі інтереси в акваторії Чорного і Азовського морів. Має Військово-Морські Сили, які здатні захистити ці життєво важливі інтереси України, позиції, які мають виключне значення для національної безпеки нашої держави», - наголосив Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки на Одещину.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-morskij-kordon-ukrayini-pid-nadijnoyu-ohorono-54558

Президент України Петро Порошенко наголошує, що українська армія надалі отримуватиме нове сучасне озброєння та техніку, яка дозволить укріпити обороноздатність держави. «Посада Президента і Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України передбачає щоденні, щогодинні, і щохвилинні зусилля із укріплення обороноздатності нашої держави», - зауважив Петро Порошенко на зустрічі з військовослужбовцями Військово-Морських Сил України та членами родин полонених.

https://www.president.gov.ua/news/moya-zadacha-ukriplennya-oboronozdatnosti-nashoyi-derzhavi-p-54562

«Для успішної реалізації реформ, які наразі відбуваються в сфері захисту дитинства, надзвичайно важливими є сталі партнерські відносини з потужними громадськими організаціями» - зазначив Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба під час зустрічі із новопризначеною Головою ЮНІСЕФ в Україні Лоттою Сільвандер.

https://www.president.gov.ua/news/upovnovazhenij-prezidenta-z-prav-ditini-mikola-kuleba-proviv-54566

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.