08.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Пан Володимир Зеленський пропонував стадіон. Я особисто вважаю, що стадіон точно не найкраще місце для проведення цієї дискусії. Але я наголосив: стадіон, так стадіон. І якщо він вибрав і в будь-якому іншому місці відмовляється проводити дебати, то я хочу наголосити - 14 квітня, в наступну неділю, на Олімпійському стадіоні, саме там, де запропонував пан Зеленський, чекаю його для проведення дебатів», - сказав Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/14-kvitnya-prezident-poroshenko-viklikav-volodimira-zelensko-54574

«Вважаю, що є надзвичайно великою загрозою, коли є підозра, що кандидатом або навіть Президентом України, Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил може стати людина, яка не виключено, що має наркотичну залежність. І для того, щоб зняти ці питання, в цьому зацікавленні обидва кандидата, в цьому зацікавлений кожен українець, який робить свідомий вибір рівно за два тижні», - наголосив Президент України Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/verhovnim-golovnokomanduvachem-ne-mozhe-buti-lyudina-zalezhn-54578

Президент України Петро Порошенко наголошує, що почув і тих українців, які підтримали його у першому турі виборів, і тих, хто голосував проти нього. Водночас Глава держави наголосив, що на наступні п`ять років має чітке бачення того, що необхідно зробити, з урахуванням уроків минулих п'яти років. Про це він сказав в ефірі телеканалу «Україна».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-viborcyam-ya-vas-pochuv-ce-silnij-stimul-proanaliz-54582

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.