28.04.19

Ви зразок для тисяч військовослужбовців і мільйонів українців того, що таке сила українського воїна – Президент зустрівся з учасниками Національної збірної «Invictus Games»


Ви зразок для тисяч військовослужбовців і мільйонів українців того,  що таке сила українського воїна – Президент зустрівся з учасниками Національної збірної «Invictus Games»

27 квітня 2019 року - 15:40

Петро Порошенко констатував, що сьогодні цей рух має величезний регіональний розподіл: задіяні практично всі обласні центри України і місто Київ. Він відзначив, що це є та база, на якій здійснюється реабілітація ветеранів, яка запроваджує нові традиції.


Звернення Президента України з нагоди Великодня

28 квітня 2019 року - 08:00

Усім українцям у день Христового Воскресіння бажаю радості, щастя і добробуту! «Любімо один одного, бо любов від Бога, і кожен, хто любить, народився від Бога і знає Бога» - нехай ці Євангельські рядки стануть нашим дороговказом.


Президент взяв участь у Великодньому богослужінні у Свято-Михайлівському Соборі

28 квітня 2019 року - 00:52

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною та сином Михайлом взяв участь у Великодньому богослужінні у Свято-Михайлівському Соборі в Києві.


Президент України взяв участь у Великодньому богослужінні у Патріаршому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ

28 квітня 2019 року - 07:25

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною взяв участь у Великодньому богослужінні у Патріаршому Соборі Воскресіння Христового Української греко-католицької церкви.


Відео

Звернення Президента України з нагоди Великодня

28 квітня 2019 року - 08:26


Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.